Moraš bit pa poseben, da greš v soboto 17.7 kot slovenec čez Jelšane.Sobota 17.7. smo za prehod Jelšan proti HR čakali 6 ur in pol. Na vseh spletnih straneh in po radiu so govorili, da je čakalna doba "več kot dve uri". No zlagali se res niso... In sem iskal podatke, če lahko prečkam Novokračine, pa so bili podatki zelo skopi in nisem potem upal zapeljati ven iz vrste...
Babno polje preveč wild cesta ali kaj?Moraš bit pa poseben, da greš v soboto 17.7 kot slovenec čez Jelšane.
Se ne morem načudit ko gledam MB tablice v Gruškovju v koloni 2h plus
Pr men žena. Buuuttt..... Vseeno bolje kot 2h+ čakanja.Očitno otroci bruhajo
NeprijetnoPr men žena. Buuuttt..... Vseeno bolje kot 2h+ čakanja.
Policaji po navodilih politike zahebavajo narod.sam kaj pa je to na mejah, da so take guzve?
a je tak naval folka al tok bolj natancno gledajo papirje?
Ni treba biti poseben. Smo računali na gnečo, se pripravili nanjo in nam ni bilo nič hudega. Kljub tolikšnemu čakanju...Moraš bit pa poseben, da greš v soboto 17.7 kot slovenec čez Jelšane.
Se ne morem načudit ko gledam MB tablice v Gruškovju v koloni 2h plus
Saj ti tudi google maps zna povedat čas čakanja.Ni treba biti poseben. Smo računali na gnečo, se pripravili nanjo in nam ni bilo nič hudega. Kljub tolikšnemu čakanju...
Je pa hec v tem, da sem si pred odhodom dobro pogledal situacijo po spletnih straneh in je povsod pisalo dve uri čakanja za izstop, ravno tako na drugih mejnih prehodih. Tako, da se nisem obremenjeval z drugo potjo, ker smo računali na ti dobri dve uri čakanja. Potem pa sta se ti "predvideni" dve uri čakanji razvlekli na šest ur in pol. In to me moti, da ne znajo na spletne strani/aplikacije napisati namesto "več kot dve uri" npr. "3 ure, 4 ure, 6 ur", itd...
Naposlušal sem se tudi novic po radiu (SLO1, VAL 202, razne lokalne) in so povsod samo ponavljali več kot dve uri...
So pa dejansko pregledali vse osebne in covid dokumente...