Obrni se na uporabnika Pbutec. On ima insajdrske informacije od Krekovega bratranca. Ostali vemo kaj bo prihodnji teden toliko kot ti.Ali se pričakujejo še morebitne spremembe v naslednjem tednu?
Čakaj da Franceljnova Joži jutri pokliče mamo od saj veste koga - gremo vsi skupaj v Istro, na Krk, Pag, Dalmacijo, vse do Dubrovnika.Sam prazniki sezačnejo čez 4 dni. Tako da če do zdaj niso nič rešli jih nebodo.
Jah ne vem..stanje se malce umirja, morda bi pa lahka rekli da z naslednjim tednom je prehod meje dovolj z hitrim testom, recimoSam prazniki sezačnejo čez 4 dni. Tako da če do zdaj niso nič rešli jih nebodo.
Nazaj tudi s HAT če si lastnik, pavšalist...Saj je. Na Hrvaško greš lahko s HAT (tudi otroci nad 7. letom), za nazaj pa ODRASLI rabijo potrdilo o cepljenju, prebolelosti ali neg. PCR.
Za vstop v SLO otroci do 15. leta ne rabijo testa.
Če si v tranzitu to nima vezev veljavi je še prepoved prehanja regij, ki je veljavna do 25.4., čeprav smo že v oranžni fazi....
Ja, samo si omejen na kok? 48 ali 72 ur...Nazaj tudi s HAT če si lastnik, pavšalist...
Seveda ima vezo, brez upravičenega razloga ne smeš prehajat regije in turizem ni upravičen razlog.Če si v tranzitu to nima veze
Trenutno turizem je izjema:Seveda ima vezo, brez upravičenega razloga ne smeš prehajat regije in turizem ni upravičen razlog.
Hvala bogu da s'n Štajerc in imamo Gruškovje v svoji regiji.![]()
Ups moj feler - jebat ga, v moj zagovor - sem itak (svetla) izjema.Trenutno turizem je izjema:
12. potovanja oseb z namenom tranzita čez statistično regijo, v sosednjo državo ali do svojega prebivališča v Republiki Sloveniji,
Pazi, trenutno! Do ponedeljka je lahko že vse drugače. Pa to pomeni, da moraš s sabo imeti papir s podpisano izjavo z vsemi podatki. Da ti lahko opalijo kazen, če enga papirja nimaš.
![]()
Koronavirus (SARS-CoV-2) | GOV.SI
Aktualni podatki in informacije Vlade Republike Slovenije o epidemiji COVID-19.www.gov.si
Dva tedna nazaj bi ti imel prav, jaz pa ne.Ups moj feler - jebat ga, v moj zagovor - sem itak (svetla) izjema.
Dejansko se čudni režim izvaja zgolj v EU.Najbolj je ko so se včasih demokratične države smejale Severni Koreji kako je tam vse prepovedano in diktatura, zdaj pa je cel zahodni svet še slabši.
potovanje v tujino sodi med izjeme za prehajanje regijskih meja > 12. potovanja oseb z namenom tranzita čez statistično regijo, v sosednjo državo ali do svojega prebivališča v Republiki Sloveniji > https://www.avtokampi.si/novice/novi-ukrepi-slovenijaSeveda ima vezo, brez upravičenega razloga ne smeš prehajat regije in turizem ni upravičen razlog.
Hvala bogu da s'n Štajerc in imamo Gruškovje v svoji regiji.![]()