I
Izbrisan uporabnik 474
Prejšnji vikend (petek, sobota) je bil Ed Sheeran na Dunaju, karta je bila okrog 100€... To se mi zdi še nekako prebavljivo...
pravim, kak za koga. jaz za eda shiranega ne bi dal. stvar okusa torej. meni za njega je 100 očitno preveč, pač nisem ljubitelj teh gej majstrov.Prejšnji vikend (petek, sobota) je bil Ed Sheeran na Dunaju, karta je bila okrog 100€... To se mi zdi še nekako prebavljivo...
Nisi kaj dosti zamudil, kričeče smrklje s telefoni v zraku (snemale ves čas koncerta!) so pokvarile še tistih nekaj dobrih komadov. Meni so bili recimo Foo Fighters za x-razredov boljši.Mi je pa žal, da sem zamudil Arctic Monkeys v Puli...
kuponko nima?Je kr kriza, ko ne mores ravno utecene karte za koncert kupit za 50% cene.
kaj je utečena cena za karto? 400 do 500€...?Je kr kriza, ko ne mores ravno utecene karte za koncert kupit za 50% cene.
Bil na koncertu v petek (enega je imel pa dan prej).Prejšnji vikend (petek, sobota) je bil Ed Sheeran na Dunaju, karta je bila okrog 100€... To se mi zdi še nekako prebavljivo...
Kupiš za 500, preprodaš za 5000.Malo gledam za karte....vse po 400€ in naprej za kos. A je to normalno, a sem kaj prespal? In to za celo leto povečini razprodano... Tu pa tam še kak osamelec karta... in to kljub terminov, ki jih je malo morje...
gledam evropo.
Amater, za 400 eur dobis ze tako o kateri 99% sanja pa se tiho je lahko celo noc. V kasetar das pa barbigirl ali kar ze poslusasMah, na coldplay greš samo, če pelješ novo kandidatko za bejbo in bi jo rad kresnil. Ker je muzika tako zjamrano neužitna, da je groza. To ni faking rok, to je jok.
Evo, izkašljal sem se, gremo dalje.
Na kateri spletni strani pa si gledal to?Malo gledam za karte....vse po 400€ in naprej za kos. A je to normalno, a sem kaj prespal? In to za celo leto povečini razprodano... Tu pa tam še kak osamelec karta... in to kljub terminov, ki jih je malo morje...
gledam evropo.
Na kateri spletni strani pa si gledal to?Amater, za 400 eur dobis ze tako o kateri 99% sanja pa se tiho je lahko celo noc. V kasetar das pa barbigirl ali kar ze poslusas
Malo gledam za karte....vse po 400€ in naprej za kos. A je to normalno, a sem kaj prespal? In to za celo leto povečini razprodano... Tu pa tam še kak osamelec karta... in to kljub terminov, ki jih je malo morje...
gledam evropo.
20 strani. kamorkoli kliknes.Na kateri spletni strani pa si gledal to?
Jaz sem moji predlagal da greva na Mi2 v Orto bar, pa se ji je zdelo 20€ precej.