Clanek v nedeljskem...

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Ga je prebral kdo? Pise o tem, kar marsikdo tukaj na forumu ze dolgo casa govori...da ni voznik vedno kriv, mu je pa najlazje nalozit krivdo. Pise tudi o izpovedi nekega cestarja, ki mu je dop*, da morajo na nevarne odseke cest postavljati table z omejitvami, namesto, da bi jih sanirali. itd...
Zbirajo tudi spisek crnih lokacij na nasih cestah, kjer se dogajajo nesrece zaradi neprimernega cestisca. S seznamom naj bi nato seznanili odgovorne....

Koncno ena pametna poteza novinarjev, ne le nakladanje o tem, kako je ne vem kaj vse krivo za nesrece...
priden.gif

stilojtd

Pripravnik
28. mar 2008
51
0
6
A veš da je bistveno ceneje postaviti prometne znake z omejitvami, kot pa sanirati cesto. S tem, da se postavijo znaki z omejitvami se potem še lepo kasira, od tega imajo nekaj tudi prodajalci rezervnih delov (udarnejame.press) ....

Od saniranih cest ni takih koristi za državo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Cesta - mojstrana - hrusica - je taka da bog pomagaj. Se malo pa bo cesta spet uporabna, ker se bo sama z sabo zravnala. Ce bi jo sanirali ze 15 let nazaj bi bilo ze prepozno... Ni cudno da je treba vedno roke menjat pa koncnike in podobno...

LP

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
da ne govorimo o ljubljanski obvoznici kok je postala luknjasta.

lp
uuuuuuuuuuuuu
če ti temu praviš slaba cesta potem je več kot očitno da svoje riti ne ganeš vzhodneje od trojan.
leta 2004 sanirana cesta Črenšovci - Hotiza je na ravni ukrajinskih cest. Na tistih 5km cest je toliko flik, da po celi ljubljanski občini ni toliko lukenj pa ostalih pizdarij.
Gornja Radgona - Lenart je tudi katastrofa. Sploh okoli Ščavnice in od Benedikta proti Elblu.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.788
113
mah, pejte se mal čez Kamnik in okolico zapeljat... tko kot imamo pa mi tuki ceste v p33sdi pa res niso povsod, valda da pol avto sčasoma kr plavat začne po cesti, ko grejo pa seleni pa končniki Ciberškovi trgovini z avtodeli žvižgat...
jezen.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
da ne govorimo o ljubljanski obvoznici kok je postala luknjasta.

lp
uuuuuuuuuuuuu
če ti temu praviš slaba cesta potem je več kot očitno da svoje riti ne ganeš vzhodneje od trojan.
leta 2004 sanirana cesta Črenšovci - Hotiza je na ravni ukrajinskih cest. Na tistih 5km cest je toliko flik, da po celi ljubljanski občini ni toliko lukenj pa ostalih pizdarij.
Gornja Radgona - Lenart je tudi katastrofa. Sploh okoli Ščavnice in od Benedikta proti Elblu.

Tu od Benedikta do Lenarta avto rado potegne na drugi pas če ne držiš volana z obema rokama...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kolk podpisov moras zbrat da zlendra odstaviš? pa prometno ministrstvo preluftaš?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.898
113
Včeraj sem se peljal relacija MB - Murska Sobota - Lendava.... Pa ljudje to NI cesta. Po tem kolovozu več niti z traktorjem ni za vozit.
Luknje luknje in še enkrat luknje, tu pa tam pa vidiš kako je nekdo z lopato asvalt vrgel v luknjo. Spet je rezultat udarnina, zato ker je namesto 10 cm globoke luknje, pač 10 cm visoki kup asvalta. Ruka v vsakem primeru. Pa to je za znoret. Še dobro da sem bil z službenim avtom, ker z svojim se več nebom peljal v tej smeri, ker mi ga enostavno škoda.
Sprašujem se še, kdaj bodo nagnali te šiptarje, ki z lopato ravnajo neravnine na cestah??

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
In zdaj ste spet družno in bistroumno ugotovili, da so naše ceste zanič in skratka katastrofalne....ampak hitrostne omejitve so pa bedaste in prenizke?
Ko pa vas ustavi policaj in priletite na radar, vas pa zmeraj ujamejo na odlični, lepi, ravni cesti sredi ničesar...

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.788
113
mogoče je to zato, ker se dejansko da hitro oz. hitreje peljat samo na lepi cesti in to vemo (skoraj
tongue-1.gif
) vsi, tudi policaji...

včeraj me je gotove kazni rešil en prijazni voznik, ki mi je pripeljal nasproti in mi je poblendal v opozorilo, da pač malo naprej stojijo policaji. dobro, sem si rekel, spet so se namontirali z radarjem nekam v sredino naselja, prav je tako... ampak ne, bili so spet ene 50-100m za tablo za naselje in sploh še nobene hiše okoli, navadn. sicer bi na radar naletel s cca. 60-65 in nič več ampak sem zaradi blendanja zmanjšal na 50 že takoj pri tabli za naselje in se rešil
cheer.gif

in ja, na tistem odseku je dejansko lepa cesta
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Včeraj sem se peljal relacija MB - Murska Sobota - Lendava.... Pa ljudje to NI cesta. Po tem kolovozu več niti z traktorjem ni za vozit.
Luknje luknje in še enkrat luknje, tu pa tam pa vidiš kako je nekdo z lopato asvalt vrgel v luknjo. Spet je rezultat udarnina, zato ker je namesto 10 cm globoke luknje, pač 10 cm visoki kup asvalta. Ruka v vsakem primeru. Pa to je za znoret. Še dobro da sem bil z službenim avtom, ker z svojim se več nebom peljal v tej smeri, ker mi ga enostavno škoda.
Sprašujem se še, kdaj bodo nagnali te šiptarje, ki z lopato ravnajo neravnine na cestah??

zdaj pa si še predstavljal da to ni nedelja in ti družbo dela 100k tovornjakov dnevno
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ko pa vas ustavi policaj in priletite na radar, vas pa zmeraj ujamejo na odlični, lepi, ravni cesti sredi ničesar...
Jaz še nisem videl radarja na cesti, z omejitvijo recimo 90km/h, recimo na odseku te ceste z ovinki, luknjastim cestiščem, kjer je recimo že 70km/h utopija...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
In kolk metrov za postavljeno tablo se, po tvojem, začne vozit 50km/h?
In zakaj se ti zdi tisti voznik, ki ti je poblendal, tako prijazen?