CityNavigator Europe 2011.10

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Upam,da Korčula ni ista kot pri Navigonu,kjer manjka kategorizacija cest,in bi te pol rad vodil po kozjih poteh ,ker je bližje

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Ravno včeraj je bluzil. da naj zavijem nekam kjer sploh ni ceste videt WTF. karto pa imam q2/2010,kjer je tudi obvoznica okrog MB nefonkcijonalna.

I

Izbrisan uporabnik #488

AR ubodi, čeprav tudi AR ni "vrhunska" za Hrvate, je precej nedodelana.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Najbolje gledaj Kartu i pitaj seljaka. Jebeš navigacijo ki ni sposobna poti iz Ploč do Vele Luke, drugače izračunat kot da te pošlje na trajekt vse nazaj do Splita.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
ksz

glej novico dneva: kljik (pozor na datum objave)

očitno v Šenčur novice nosijo še golobi pismonoše (pa še tisti očitno hodijo peš namesto da bi leteli)
evil.gif

edit: no - po svoje je tako celo bolj pametno - tako si dol cukneš res aktualno tj. "m" verzijo (in ne vseh a, b, c, ....
evil.gif
)

Nazadnje urejeno:

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz ki nisem glih od tega....sem se včeraj mučil s cn 2011 in mi je uspelo to spravit v Mapsource...zdaj pa mi je karta zaklenjena.....pa bi rabil malo pomoči.Do zdaj sem uporabljal tisto staro nt v9 al nekaj takega.Rabim pa to za gsm (e71).

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Potem pa si z vklopljenima obema kartama nastavi lokacijo Qlandia Maribor in pojdi z simulacijo preko Koroškega mostu (nastavi pač routo preko drave), boš videl kaj se zgodi.

Čisto normalno me pripelje brez napake.Možno da zaradi tega ker imam gmapbmap.img verzijo 4

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, v novi model 37xx boš lahko "gobcal", menda je to imela že serija 8xx samo ne vem točno.

Skratka nič ne moreš s tem
smile-1.gif

drJaser

Zelenc'
24. feb 2008
8
0
1
imam nuvi205 in vsa leta me je na poti proti Poljski vodil pravilno: pred Dunajem odcep avtoceste desno do Bratislave, in celotno Slovaško avtocesta proti českemu Brnu itd.. torej celotno pot do polske meje avtocesta iz LJ
s to novo verzijo me vodi skozi Dunaj , naprej po vaških poteh do Brna .. Slovaški avtocesti se izogne v celoti..
lahko kdo to preveri na MapSourcu ? npr pot LJ-Brno...
Vodenje imam nastavljeno pravilno (najhitrejša pot in nimam vključenih izogibanj razen "unpaved road" seveda)

LP,
drJ.

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
Razlika pa je, da je ta pot za 20 minut hitrejša, od variante mimo Slovaške, vsaj po na papirju...

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Imam sledeco tezavo.

Kot kaze je nekje z enim delom Avstrijske karte nekaj narobe....ker dokler imam zoom na 5km in sem na SLO je vse OK, ko pa mapo premaknem na AU pa se izpise napaka. Sem ze v drugo konvertiral mapo in je isto. Any ideas??

LP