City Navigator EU 2012.30

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Lahko da zato,ker ti ne prebere prejšnjega JCV možno pa da imaš na usb garmindevice.xml od starega FW.

@zakon

bom malo pogledal,če se da kako jcv spremenit oziroma na kaki podlagi ga karte prepoznajo.

To bo mogoče, ker imam na SD FW 4.00. Da bi bila razlika samo v resoluciji, kar za enkrat večja v velikosti?

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap.
37xx serija ima ločljivost ekrana 800x480, setija 765 pa 480x272.

Pa ene so bile photo real, tako da si videl dejansko pravi hrib
smile-1.gif
druge pa generične. Ampak zgleda da so sedaj ostale samo photo real, a dveh ločljivosti.

Al pa tudi ne, kdo bi vedel
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

30A = lowRes
60A = HiRes

Podatki so torej isti, le resolucija je nižja, da šibkejši procesorji lažje prebavijo. Lahko pa bi bilo tudi kaj drugega, npr. samo delna pokritost, photo real ipd.. pustimo
smile-1.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
uporabi gmaptool in preveri, kaj je notri.

Mogoče so ti častili se severno Ameriko
17758-icon_confused.gif

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
City Navigator Europe NT 2012.30 (UNICODE)

JCV: D3048040A
JCV: D2666040A

CNE2012.1_JCV.png

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ker je zdaj "prvi val" šele počasi za nami, to je pašniška debata in tehnični podatki
smile-1.gif

Eno smo že ugotovili in sicer da je Maribor pod 3D.

No, Cipra še kar ni, Ferski otoki tudi ne, Kapverdski otoki tudi še niso pokriti
smile-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
To je dobra stvar ali delo po celi Slo .To ne bomo komentirali ali pa ? Slabosti se bolj komentira, da se izboljša in popravi v nasljednjih updejtih .

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa v bistvu je Slovenija nam najmanj pomembna
smile-1.gif
ker ceste bolj ali manj poznamo a ne?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Moj naslov je še vedno lociran 1 km od dejanskega stanja. Leto in pol je že od prijave na Map reporter, tam so pred pol leta lokacijo sicer popravili, na zemljevidu 2012.30 je pa še vse po starem. Ima kdo še kakšen drug kontakt za hitrejšo odpravo teh napak? Imam dejavnost na tem naslovu, pa me iščejo po celem naselju. V Adria Route je OK.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
V Slivnici pri Mariboru se vedno ni v JCV odcepa v smeri Ptuj Zagreb iz smeri Maribor - Ljubljana .

I

Izbrisan uporabnik #488

No, tisti odcep je unikum po moje tudi v Evropi in sicer je odcep iz prehitevalnega pasa na levo, že na avtocesti.
Samo v Sloveniji
smile-1.gif

boshor

Pripravnik
23. mar 2011
51
2
8
Maribor
Po mojem pa je mislil na tistega,če se pelješ npr. mimo izvoza Rogoza iz smeri MB proti LJ ter nato desno zavijaš na odcepu za Ptuj.
wink-1.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, tisti odcep je unikum po moje tudi v Evropi in sicer je odcep iz prehitevalnega pasa na levo, že na avtocesti.
Samo v Sloveniji
smile-1.gif

Sicer izven konteksta naslova vendar za pojasnilo:
Ta odcep in cesta do njega ni avtocesta. Da z njega ne moreš več "pobegniti" brez vinjete (razen desno preko "pumpe" v Slivnico) je pa enako kot na vseh priključkih na avtocesto, kjer je znak za plačilo (vinjeto), že na sami avtocesti.