City Navigator EU 2012.20

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Se strinjam.Bil pred kakim mesecem v Lj na tem krožnem,toliko pasov,da sem se potem v tisti gužvi ob 15:30 tako zmedel,da sem bil na narobnem pasu in sem moral izsilit,da sem prišel na zunanji pas.Ker sem bil prvič v tem krožnem,mi je vse drugo odvrnilo pozornost od tabl,pa še nekaterim tako dober CN 2012.10 je kazal čisto po svoje.

Adriaroute že od verzije 3.20 popolnoma pravilno pelje, čez krožišče(torej že slabo leto), CN še vedno ne.

Mi je pa krožišče sedaj stokrat bolj všeč-skoraj 100% varnega se počutim.
Ko sem vozil po starem krožišču sem vsakič samo gledal kdaj bo počilo(vsi so se rinili en čez drugega).

Enako pri izvozih v šentviškem predoru AR dela odlično, CN ne.
Škoda samo, ker AR nima še teh photoreal slikc.

dadooo

Pripravnik
25. apr 2010
74
1
8
A uspe komu najti Torri d'Europa? Meni namreč ne najde..pa sem 100% da bi mogel bit vpisan not.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik s_samotar pravi:
Se jo že kje da dobiti na pašniku? Bikec lačen, suša je zunanj

Bo treba še počakat....

rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Zakaj je taka sila z novo mapo? Saj ne bo nič bistveno novega oziroma lahko normalno navigirate s sedanjo karto
smile-1.gif

18zimoni

Pripravnik
27. jul 2008
279
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zakaj je taka sila z novo mapo? Saj ne bo nič bistveno novega oziroma lahko normalno navigirate s sedanjo karto
smile-1.gif

To je bolj firbec kot pa potreba po novi karti.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
aplauz.gif
Včeraj bi moral biti novi updejt na voljo , tako da so ga najbrž spet za teden podaljšali , kot vedno .

Nazadnje urejeno:

slako

Pripravnik
22. okt 2007
208
0
16
vrhnika
velika večina uporabnikov pa tako ali tako ne zazna razlike med kartami. ko jih garmin zapelje na njivo se pa čudijo in bentijo kako so slabe karte.....

Nazadnje urejeno: