City Navigator EU 2011.30

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Meni je pa upgrade javil error, ko je hotel na napravo inštalirat
smile-1.gif

Na PC pa je namestil.

No, potem sem pa namestil na USB ključek, tam pa je šlo. Videl pa sem, da je naredil datoteke gmapprom1.img
smile-1.gif

Ta namestitev karte na USB je zelo zanimiva zadeva, saj lahko na ta način prodaš Nuvija in kupiš drugega, Nuvi lifetime pa ti ostane
smile-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Že 2x mi je pri prenosu karte javil napako?!
Obkljukal sem kopiranje na napravo in na računalnik ter da hočem obdržati namestitvene datoteke. Si lahko kako pomagam?!

crazy1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi meni je to javilo.
Rešitev je, da sistem "prevaraš" z USB ključkom. Dobra fora.

Na USB ključek iz svojega Garmina v mapo Garmin prekopiraj

GarminDevice.xml in
prodkey.bin oz. prodkeyEU.bin

MyGarmin bo spoznal ključek kot tvojo napravo in nanjo izvedel inštalacijo karte, hehe.

I

Izbrisan uporabnik #488

Isto je bilo pri meni. Naredi na USB ključek pa potem prekopiraj in preimenuj, bo prej...

Inštalacija v win7 pa je ostala

x:\users\Zgaga\AppData\Local\Temp\IMG\

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
OK. gre naprej. Po vsej sili hoče narediti gmapprom1.img pa mu je hodilo premalo prostora na nuviju...
stupid-1.gif

Tudi če na roko pobriše prej z Nuvija da bo dovolj placa bo delal ...1 in javil error.

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Datoteko garmindevice.xml najdem v nuviju 255w,datoteko prodkey.bin oz. prodkeyEU.bin pa ne . Ve kdo kje se točno nahaja datoteka ili je slučajno v 255 w kako drugače poimenovana. Hvala

I

Izbrisan uporabnik #488

prodkey.bin boš našel le če imaš zadevo registrirano oz. kupljen produkt Nulifetime npr.

Drugače pa te datoteke .bin ne rabiš, je xml dovolj za Garminove aplikacije, da spoznajo usb kot tvojo napravo
smile-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
CITY NAVIGATOR EUROPE MAPS - 2011.31 Je bila samo mapa ali zemljevid na voljo ,ali je bilo vse na voljo. Ali ima kdo kaj od tega update npr. 3D maps ? Je bilo kaj razlike od te ki imamo sedaj 3D maps od 2011.30 ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Vse je bilo na voljo, minimalno popravljeno ali ostalo enako.