Citroen

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Zanima me kaj menite o citroenih, kakšne imajo kaj mašine, koliko povzročajo probleme.

so podobno sranje kot renault
grims-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ah kee...., ti si kr eno staro katro nabav
Sicer pa nimamo pri nas nobenih problemov z nobenim od omenjenih, morm potrkat no
smile-1.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
mah težko je kar tako govoriti nekaj... več ali manj so vsi novi avti dokaj ok.
doma smo imeli že 5 različnih citroenov, nobenih večjih problemov. Seveda so bili avti redno vzdrževani. Se je pa opazlo, da je iz generacije v generacijo kvaliteta padala. Recimo stari bx, zx sta bla zelo ok za tisti čas, xantia zelo dobra, medtem ko so se pri xsari že kazali določeni problemi, pri c3 pa že dobiš obutek nekvalitetno narejenega voza. Posledično sva s fotrom že prešla s te znamke na japonska vozila, mama pa ravno razmišlja o tem...
Škoda, vendar je težko dat danes 15k in več eurov pa ne veš če bo z avtom vse ok ali ne bo. Pa tudi časa za hodit po servisih (čeprav na garancijo) ni.

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Nevem jaz imam s to znamko dokaj dobre izkusnje, 2x me je pustil na cesti, potem so mi zamenjali racunalnik v garanciji (C3) in je zadeva spilala BP naslednje 4leta. 1.4hdi pa je itak sparovcek, od porabe 3.5 pa pozimi ob priganjanju do 5.7, povprecna 4.7. Sicer kar se tice kvalitete samih materialov, ne bi prav veliko diskutiral, ampak lahko recem da je meni zelo dobro sluzil.
Edino kar je so prednje zarnice 1x mesecno. (+1letno obe luci, ker se non stop rosijo)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pri citroenih mi ni všeč to, da se prestavna ročica zelo hitro znuca in pol zlo grdo izgleda.

drugač pa:
berlingo: mašina ok, le klima je ckrnla oz ventilator za v kabino
saxo: nekaj z mašino al pa kako elektronko ni vredu, zamenjano je blo že boga in pol, pa še kr ne dela kot bi mogu
C3: podobno kot saxo
C4: poraba je mal prevelka (dobrih 9l)
picaso: zaenkrat vse ok, le prestavna ročka znucana

C3 in C4 imajo/so imel znanci in sem napisal, kar sem od njih slišal.
so pa vsi avti bli redno na servisih.

I

Izbrisan uporabnik #488

Imel sem spačka par let pa ni bilo nobenih težav.
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Tudi jaz malo gledam C4, ki pa se prodajajo z zelo malo kilometri, okoli 50.000km. To se mi zdi malo čudno.

lp

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja itak, ker so polizdelki. počakaj na facelift in nove psa-bmw motorje.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Domam mamo C3 kupili novega 1,4 bencin 2004! Lahko napišem samo RAZOČARANI! 6x se mu je prižgala lučka za motor in vedno obstal na cesti popravlali nazadnje prejšnji teden (crknil injektor)! Lahko napišem da smo imali ogromno znamk pa lahko vse najslabše napišem samo o citroenu! Starša že iščeta nov (drug) avto!

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
sej me skrbi k se prodajajo dobro glede na razmerje kilometri in euri
smile-1.gif

to mi ni všeč, pa pri večini tistih ki jih hočm piše 2.lastnik

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sumljivo

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Neven odkod tebi tole o veliki obrabi prestavne ročke, pri hiši so že 20 let samo Citroeni in nikjer ni bilo tega problema! In pa ko si glih napisal tole še posebej za Picassa, trenutno je v naši lasti že drugi pa, pa pri nobenem ni bila oz. še ni obrabljena ročka!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
iz lastnih izkušenj (berlingo, picaso, C3)
saxo ma itak neko črno plastik fantastik, se nima kej ogulit

neyc

Zelenc'
18. nov 2007
10
0
1
MB
Obišči stran
a guliš prestavno med vožnjo al kaj :S

tisti ki je napisal za c4 da gleda,.. počakaj da pridejo s novimi motorji.. tud 1.6 T....

ps: tud kir dražji avto ckrne... al pa sam obstoji ob cesti... lahk naletiš na slabega al pa takega, da nebo niti male pikice... pa to velja za vse znamke...

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
"Stari" Citroeni kot npr. BX, Xantia, tudi XM so bili zelo dobri glede vzdržljivosti. Xantie serije 2 so rekli "nemški" franzoc, ker je bila zelo zanesljiva, vseeno pa je imela nekaj francoskega šarma.

Za nove pa mislim, da niso nič boljši ali pa nič slabši kot trenutno povrpečje. Če pogledaš tiste ADAC statistike je Xsara Picasso daleč najbolj zanesljiv mali enoprostorec, C4 pa so tudi v zgornjem delu. Seveda ni to BMW ampak tako slabo kot so nekateri zgornji komentarji pa tudi ne, vsaj po ADACu sodeč.

Danes gledati firmo po tem kaj se kvari in kaj ne ni več to. Danes se vse kvari od BMW 7 pa do Matiza.