Ne vem, baje je io boljši za kege in nasploh rostfrei.Kaj pa manjka klasičnemu?
Lahko, da se motim...
Ne vem, baje je io boljši za kege in nasploh rostfrei.Kaj pa manjka klasičnemu?
Io je jodov star...Ce je zelo kisel, ni noben v redu za delo s kovinami. Sploh, ce so izpostavljene daljši cas. Ce gre za obdobje nekaj minut, je navaden v redu. Ne vem kakšen je IO.
Tako na hitro klik, najbrž pa jo imajo še kje kje prodajajo kemikalije.
Sicer cena je visoka, če kupuješ v tisti lončkih po 1kg je cena okoli 2-2.5EUR/kg (tudi par spletnih štacun jo prodaja) vzameš pač 10 oz. kolikor rabiš. Sedaj ko je sezona vinarstva jo imajo ponavadi po vseh mojstrskih centrih (merkur ipd.) če niso že vse pobrali vinarji/sadjarji zaradi dobrega letnika.
Pa smo že obdelali da ko veže vlago rata dokaj trda in če jo imaš v raztresenem stanju bo hitro "beton" in jo boš z dletom klesal.
Aja še to povej zakaj jo rabiš tako količino? Če imaš večjo opremo si poglej CIP (clean in place) sisteme, sam sem to uredil za vso mojo opremo in "pomivam" v povprečju z 5l raztopine.
Tako na hitro klik, najbrž pa jo imajo še kje kje prodajajo kemikalije.
Sicer cena je visoka, če kupuješ v tisti lončkih po 1kg je cena okoli 2-2.5EUR/kg (tudi par spletnih štacun jo prodaja) vzameš pač 10 oz. kolikor rabiš. Sedaj ko je sezona vinarstva jo imajo ponavadi po vseh mojstrskih centrih (merkur ipd.) če niso že vse pobrali vinarji/sadjarji zaradi dobrega letnika.
Pa smo že obdelali da ko veže vlago rata dokaj trda in če jo imaš v raztresenem stanju bo hitro "beton" in jo boš z dletom klesal.
Aja še to povej zakaj jo rabiš tako količino? Če imaš večjo opremo si poglej CIP (clean in place) sisteme, sam sem to uredil za vso mojo opremo in "pomivam" v povprečju z 5l raztopine.
Nimam večjega sistema, jo pa precej porabim za čiščenje kegov in ostalih sodov.., pa še pralni prašek bi delal iz nje( čeprav res nevem zdaj zaradi strjevanja) vendar se mi zdi dokaj draga na kile, sem misnil če kdo ve, kje da se to dobi recimo na žaklje
Na moje pivo ga tudi ni?Danes sem iskal kje kupiti Star San. Nikjer ga nimajo. Razen iz UK za 67 funtov. ali USA z 45$ poštnine. Ali obstaja kakšna zamenjava za Star San ?