Enako sem imel jaz
Jaz sem imel 20 gajb po 0,5L laških flaš. Torej okoli 400 flaš... vsakič pral, razkuževal, zamaške bla bla... 2x stojala da so gor visele flaše...
Nato sem cele dneve samo to delal in sem šel na poklopec, da mi ne bo treba se jeb... z zamaški...
Flaše, ki sem jih sam uporabljal sem jih takoj ko sem pivo spil fino opral tako, da nisem imel problemov.
Glede poklopcev nisem posebej nikoli gumo pral, ker ko sem flašo dal na tisto brizgalko al kako se reče se je itak grlo omočilo.
Nisem imel nobenih problemov... ampak kasneje k sem imel itak spet full dela z flašami sem šel na keg kar mi prihrani full časa
Sedaj delam po postopku da, ko delam 24L batche dam 17L v keg pa ene 3x0,5L v flaše, ki jih staram, da vidim koliko zdržijo.
Drgač pa tiste gumice nisem jaz nikoli razstavljal pa na srečo nisem imel nobenih problemov, ker sem jih fino pod vročo vodo z roko spral in pravtako tiste flaše, ki sem dobil usrane nazaj sem dal na baterijski vrtalnik krtačo in v flašo vodo in sem vse opral.
Ja vsak ma svoje
Js sem sedaj pristaš kegov in aparata za pivo ali pa direkt iz hladilnika in party keg pipica... flaše pa samo vzorčki za staranje ali pa če kam gremo pa nesem komu pir za probat