Citat:
Uporabnik jurga pravi:
TI DAM PRAV -če imaš za čike maš tudi za jesti če ne pa izbitaj .
to ti velja tudi za pijačo . samo jamrajo v gostilni pa ga vidiš z flašo pira in čikom
![]()
Veš kake sošolce sem mel v gimnaziji ... Je prišlo kar nekaj sošolcev zaran v šolo s frišno škatlo čikov ... ko je bil čas za malico, pa sta dva prišla do mene, pa me vprašala, če imam 300 tolarjev za posoditi, ker rabita za senvič ... sem rekel lepo hladnokrvno ... mam, pa ne dam, zdaj pa cigaretle jejta namesto senviča ...
In takoj bi jima posodil za to, da bi jedla ... ampak če so čiki bolj nujni od hrane, pa bosta že nekako od čikov preživela ...
Poznam pa vedno več ljudi, ki so opustili kajenje, ker so končno prišli k pameti, da to ni zdravo, še bolj pa, da je to metanje stran denarja ... Če so živčni (kot nekateri pravijo, da zato kadijo), si naj kupijo škatlo žvečilnijov, pa na dan 4 zamenjajo, bo veliko boljše .. pa niti evro ne stane, pa drži 5 dni najmanj ...
Sva pa s sestro v tretjem razredu kadila.
![tongue-1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/tongue-1.gif)
Nekje po štirih tednih pa nama mama reče, da ji morema pihniti v obraz .. samo ona je pihnila, pa je bilo dovolj, da je oba nažjavila kot vraga ... od takrat pa nikoli več nisem probal cigareta ... sestra pa je v prvem pa drugem letniku kadila, pa sta ji spet doma stara dva zatežila, zaj pa noben v naši familiji ne kadi ...
Sem pa prišel enkrat v trgovino, pa se je ena ženska hvalila, kako vsi štirje doma skupaj zapravijo 100.000 tolarjev mesečno za cigarete, pa se zraven smejala ... Lahko si kar mislite kaj vse sem si mislil ob tej izjavi ...