Cigarete bodo aprila dražje

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Pa še to zadovoljstvo mi bodo podražili.

Vir: http://24ur.com/novice/slovenija/cigarete-bodo-aprila-drazje-za-43-centov.html

10.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Glede tega ni problem, se še vedno dajo dobit 5-10% ceneje
smile-1.gif
(v bistvu še več).

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
837
47
28
Cene nafte in cigaret gor, manjka še alkohol - sveta trojica, ki prinaša zanesljiv in stalen dohodek v državno blagajno / luknjo.
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj pravim, čike se da kupit pri "Suljotu", alko pa tudi ni problem, ni potrebno v trgovino, smo bogata država s to surovino.

Le benz je težava.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.191
1.974
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj pravim, čike se da kupit pri "Suljotu", alko pa tudi ni problem, ni potrebno v trgovino, smo bogata država s to surovino.

Le benz je težava.

Ampak Suljini čiki niso ravno kvalitetni.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
... milijon ljudi na trgu, na balkon pride papež in zraven en tip. Človek zraven mene vpraša: "Ej, a ti veš kdo je tisti v belem zraven Suljota?"
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

V glavnem - če kupuješ cenena jajca, prideš poceni skozi.
zmaga.gif

In b4: Slovenci imamo kvalitetna vina in tudi žganice, dobrega viskija, belega ruma (as in - Havana, Baccardi) ali vodke slovenske proizvodnje pa jaz ne poznam.
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.338
7.091
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
KSZ

Še premalo jih bodo podražili (sem kadilec,upam da ne več dolgo), če bo le šel denar tja kamor mu je mesto.
to mislis NLB, SZ in podobno? Naj te potolazim, sem je ze sel in tudi ta bo sel.
Sicer pa ce bi kadil bi si namesto nafte lahko napravil zalogo cigaret. En slepar bi imel dovolj za nekaj let kajne?