Ciganska svatba v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Saj Slovenci se ne razlikujejo prav dosti: rumeno zelene fasade in pragozd pred bajto ni glih višek okusa, imho.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Glej, tvoj problem (in problem še marsikoga drugega na tem forumu) je, da si rasist in ksenofob: če bi imeli vidoposnetek Slovenčka, ki parkira sredi cest, misliš da bi bluzil tu o tem, kako Slovenčki ne upoštevajo zakonov in podobno sranje? Ali kdo v temi o pacientih, ki parkirajo na parkirnih prostorih za invalide, napišejo kaj takšnega? Ne - če je parkiran BMW, napišejo 'zihr je čefur', če je Mercedez 'zihr je šipac', če je parkiran pa Golf, narodno vozilo Slovencev, je pa 'zihr Bosanc' itd. Pač nimate blage veze o logiki in znanosti.

A ti sploh bereš na kaj odgovarjaš? Če je sam potrdil, da to delajo, samo da niso oni krivi, ampak sistem, ker jih ne udari po buči. Kaj tebi ni jasno? In točno na to sem jaz odgovarjal, ker jih zagovarja pri tem početju, torej sploh ni debata o tem a je tam parkiral slovenček al cigan, ampak kako cigan to svoje dejanje opravičuje.
Kako pa je Cigan na videu upravičil svoje dejanje?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Ti trdiš da romi povprečno naredijo podobno število kaznivih dejanj kot ostali državljani slovenije?

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Seveda - če skupino ljudi ekonomsko marginaliziraš (zavoljo rasizma), bo med njimi procentualno več kriminalcev, pri čemer termin kriminalec definira nemarginalizirana večina.

Čaki čaki, kaj!? Kdo jih ekonomsko marginaliziral, so se sami (otroške doklade, lenoba, kriminial, ...) ali jih je družba prej, preden so se pojavile njihove rabote? Dej ne nabijaj, nekaj je res, če so tile s svojim biznisom prišli do "bogastva" in plačujejo davke, jim nihče ne more očitat pederišanja na porokah, tud slovenceljni to delamo, vendar da vsakodnevno izigravajo kurca in se kurčijo povsod kamor pridejo, je pa normalno, da jih folk opazi in jim gre na [cenzura]. V končni fazi je to njihov namen, da grejo na [cenzura] folku, ker si s tem pumpajo svoj ego, to je njihov cilj, zato četud mi tu ugotovimo, da nam grejo na [cenzura], nismo nič novega ugotovil. Pravi način bi bil, da bi jih vsi ignoriral...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ti trdiš da romi povprečno naredijo podobno število kaznivih dejanj kot ostali državljani slovenije?
Statistike ne poznam (mislim tiste prave statistike, ne 'moj sosed Dejan ima bratrance, ki živi v Novem mestu itd'), povsem možno je, da je med njimi več kriminala. Tako kot je (statistično dokazano) v ZDA več kriminala med temnopoltimi in latino populacijo, kot med belci - in ta podatek ne pove jack shit, saj moraš zraven povedati, da se temnopolte trpa v gete, da med belci vlada rasizem (isti CV, beli podjetnik bo raje najel belca) itd. Ker malce nelogično je, da lahko tako majhna skupina, kot so Romi pri nas in temnopolti v ZDA, v šahu držijo celotno države, z vsem njenim kapitalom. Kot sem napisal - oblikovanje javnega mnenja je sila preprosto.

Pojdi na kateri koli ameriški forum in se čudi komentarjem, kako črnci izkoriščajo socialno podporo, kako država ščiti temnopolte in načrtno ogroža belce itd.

Nazadnje urejeno:

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Priporočam stormfront, da bo res kaj materiala. Drgač pa premalo spremljate cigansko temo v čveku, tam smo dali že čez ta video
smirk-1.gif

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
228
23
18
lahko rečete da so prišli zakoniti do svojega denarja za nakup takih vozil itd. pa vsi vemo kako je... najbrš vsi delajo v krki v upravi
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
lahko rečete da so prišli zakoniti do svojega denarja za nakup takih vozil itd. pa vsi vemo kako je... najbrš vsi delajo v krki v upravi
wink-1.gif

Pa noben ne vleče nobene sociale od države.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
uf , sem končno uspel pogledat, ....nisn tako sposobn ko Evrofil, da bi lahko kar med šihtom, jst premalo delam in mi zmanjka časa
evil.gif

aja , zanima me če kdo ve, zakaj smo nujno potrebovali te srbske Rome, da smo jih morali priselit in podelit državljanstva?
a za fabrike in gradbeništvo?
tongue-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:

Ne klič nesreče. Recimo da jih je 0,2%, od tega pol na Dolenjskem, kjer naredijo 80% vseh kaznivih dejanj. Če se razširijo na celo Slovenijo (kar izgleda da so že začeli), smo v *****.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik capl pravi:
uf , sem končno uspel pogledat, ....nisn tako sposobn ko Evrofil, da bi lahko kar med šihtom, jst premalo delam in mi zmanjka časa
evil.gif

Za povrh vsega pa Evrofila za gledanje neumnosti med šihtom plačajo ene 10x več kot tebe...
evil.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
aja , zanima me če kdo ve, zakaj smo nujno potrebovali te srbske Rome, da smo jih morali priselit in podelit državljanstva?
a za fabrike in gradbeništvo?
tongue-1.gif
Kot prvo to NISO srbski romi OK!
Kot drugo ti romi živijo v SLO mogoče dlje kot ti in ravno tako kot ti plačujejo davke in to verjetno več kot vsa tvoja družina!

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Res je, samo, če sta bila avta plačana v gotovini je malo vprašljivo vse skupaj.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Res je, samo, če sta bila avta plačana v gotovini je malo vprašljivo vse skupaj.
Tega, kako sta bila plačana, ne veš in zopet: kolikor vem, je v Sloveniji legalno plačevati z gotovino, če pa misliš, da je kožni pigment dokaz za krajo, no, to pač ni logično.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.