Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Sam ne vem kaj ene moti njihov način lajfa, so se pač znajdl. Majo svoj način lajfa in mene to ne moti.
Nasprotno - men so zanimivi, imam kolega ki je rom in je dečko 1A (ni iz te grupe) in ne vem zakaj ene toliko motijo.
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
S čem se eni obremenjujete, to niso oni krivi to je kriv sistem k ne zna zaračunat takega pederisanja.
Tud sam sm si dons zaslužu kazn k sm pred pediatrično pustu avto in 4 žmigavci naj bi rešl moje parkiranje, pa če bi me cepl 200€ tega nebi nikoli več naredu - priznam!
Še 1X Sistem je kriv in nihče drug PEACE
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Se strinjam, samo mene motijo osebe ki sovražijo nekoga ki ima več kot on ali pa zato ker je ožgan!
Pazi, greva z kolegom v Porshe in gledava S5 v salonu. Pa naju pogleda prodajalc pa vid kolega ki je ožgan
pa reče iza mize: Če vas kaj zanima kr sm pridta pa vama bom povedu
Avto za 75.000€ pa ni hotu vstat in priti do najuUganeš zakaj?
BTW: I`m OFF - Ne da se mi več
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Valda ja - folk, ki na podlagi kožnega pigmenta določa značajske lastnosti celotni skupini ljudi, vi ste pa znanstveniki, kajne?
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
pač ni čist tko. znanc je skesiru novo bmw 5ko, pa ker pac ga niso jebal v enem salonu je sou v druzga...
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Se strinjam, samo mene motijo osebe ki sovražijo nekoga ki ima več kot on ali pa zato ker je ožgan!
Pazi, greva z kolegom v Porshe in gledava S5 v salonu. Pa naju pogleda prodajalc pa vid kolega ki je ožgan
pa reče iza mize: Če vas kaj zanima kr sm pridta pa vama bom povedu
Avto za 75.000€ pa ni hotu vstat in priti do najuUganeš zakaj?