Cigani bodo tožili

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
V 40 letih prejšnjega stoletja je en nemški frik imel kar dobre ideje in tudi metode... Napaka je bila, da jih je preveč generaliziral (preveč drugih smatral kot cigane).
Pa predno z vso artilerijo udarite name... tile pri nas si res ne zaslužijo imena cigan, ker ga niso vredni. Pravi Cigani so (bili) nomadi in niso niti pod slučajno delali to kar počno Strojani, Hudoravci, Brajdiči...

Tudi sam sem imel priložnost spoznavati priviligiranost cigotov skozi otroštvo (Hudeje.press)

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Sam resno, kako bi se tega lotili?

Bi bilo treba angažirati skupino kakih pravnikov za boj proti privilegiziranju cigotov v SLO, denar za njih pa bi lahko zbrali recimo tako, da se odpre nek račun, kamor slovenci lahko doniramo za podporo tej skupini. Sem prepričan, da bi se našlo veliko ljudi, ki bi prispevali v ta fond, vendar pod pogojem, da bi se pokazali kaki konkretni rezultati.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V 40 letih prejšnjega stoletja je en nemški frik imel kar dobre ideje in tudi metode... Napaka je bila, da jih je preveč generaliziral (preveč drugih smatral kot cigane).

V Sloveniji so bili partizani tisti, Italijani so imeli cigane za vohunjenje in so jim dali neomejene dovolilnice.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@ksz

raje se vzdržim sodelovanja v tej temi, prvič ker mi sploh več ni teh ciganov za prenašat,
drugič pa ker bi dobil ban ko bi povedal da bi jih postavljal v vrsto pa en metek 5 jih pa pade.

evil.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@ksz

raje se vzdržim sodelovanja v tej temi, prvič ker mi sploh več ni teh ciganov za prenašat,
drugič pa ker bi dobil ban ko bi povedal da bi jih postavljal v vrsto pa en metek 5 jih pa pade.

Enako pri meni. Sem bil že tik pred oddajo precej obširnega posta, v katerem sem opisoval situacijo s cigani na Dolenjskem, svoje izkušnje in svoja mnenja o njih. Pa sem ga zbrisal, preprosto ne da se mi prerekati tukaj z bumbarji kalibra evrokrat. Nima smisla...

Nazadnje urejeno:

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Teme kot je tale, gredo vedno v pozabo ravno zato, ker razni beboti ala Evrokrem in podobni "ciganoljubi" tolk zaserjejo temo, da folk popizdi in neha sdelovat v debati.
Dejte jih na ignore in se resno pomenimo o tem, kako zjebat cigote v SLO. Pa ne s predlogi, da bi jih enostavno postrelili (OK, sej bi res blo najboljš) ampak z neko realno idejo, kako se lotit tega problema. Mislim, da nas je v SLO veliko, ki imamo dovolj tega, kar nam dela naša kao pravna država in se zavzemamo za to, da se tukaj naredi red.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@ksz

Enako pri meni. Sem bil že tik pred oddajo precej obširnega posta, v katerih sem opisoval situacijo s cigani na Dolenjskem, svoje izkušnje in svoja mnenja o njih. Pa sem ga zbrisal, preprosto ne da se mi prerekati tukaj z bumbarji kalibra evrokrat. Nima smisla...

Kar napiši pa pozabi na določene evrocigoljube, naj si jih pelje domov in bo videl kaj je cigan.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Da prejemaš socialno pomoč moraš imeti naslov. Njih je na enem naslovu prijavljenih po 30, 40 ali več. Naj dokažejo da res živijo tam.
evil.gif

Podret črne gradnje tako kot bi jo tebi ali meni. Če bo tebe kdo prijavil socialni da zanemarjaš otroke ti jih bodo vzeli. Njim?

Včasih, ko so se še bali policajev so jih kdaj pa kdaj preventivno malo pobožali s pendreki. Danes?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Teme kot je tale, gredo vedno v pozabo ravno zato, ker razni beboti ala Evrokrem in podobni "ciganoljubi" tolk zaserjejo temo, da folk popizdi in neha sdelovat v debati.
Dejte jih na ignore in se resno pomenimo o tem, kako zjebat cigote v SLO. Pa ne s predlogi, da bi jih enostavno postrelili (OK, sej bi res blo najboljš) ampak z neko realno idejo, kako se lotit tega problema. Mislim, da nas je v SLO veliko, ki imamo dovolj tega, kar nam dela naša kao pravna država in se zavzemamo za to, da se tukaj naredi red.

5*
467716-post_slo.gif