Cigani bodo tožili

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Marš prasice ciganske tak bi jih gnal prokleti smrduhi umazani. To so eni vlki lenuhi neizobraženi, ki okoli prenašajo državo in davkoplačevalce. Prasice ne plačujejo davkov, ne delajo, vlečejo socialno vmes pa še dilajo drogo in tam pa tam kaki telefon spizdijo in ga potem prodajo. Marš ven z njimi iz Slovenije al pa jih vse spostrelat [censored] jim materna prokleta ciganska. Naj se najde en hitleru podobn pa naj to raso izbriše iz obličja zemlje. Prokleta banda črna neizobražena. Njihova higiena pa je itak na totalnem dnu, kjerkoli se prikažejo druga ne delajo kot smrdijo tam.

Iz opisanega izzvzamem 0,3% ciganov, ki so se socializirali in postali "normalni" Slovenci.

Nazadnje uredil moderator:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
V mariboru poznam cigansko družino ki živi v veliki novi hiši pred hišo novi mercedes,pa še 2 dokaj nova avta,njihovi froci pa majo vrtec brezplačen,dobivajo vse podpore ki so možne.Dočim sem jaz za svojega otroka ob moji plači 600 evrov plačeval 200 evrov za vrtec.
Pozabljaš, da prav toliko čistokrvnih Slovencev enako živi na veliki nogi in nič ne plačuje.
Kaj se njih bojiš toliko bolj, da o njih sploh ne upaš govoriti ?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
sedaj je bilo še po radiu, da bo on kar vdrl v občinsko stanovanje
crazy1.gif

eurofil
sprasujem se.gif

ga boš ovadil
confused-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne bo.

On je namreč ciganoljubec.
priden.gif

Če bo pa kako "kaznivo dejanje" naredil človek, ki redno polni erar in nima zločinske preteklosti, pa zagotovo.

Sploh če je Slovenec.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:

Koji [censored] mi briše poste in jih označuje za spam!!

En podoben ko ti ravnokar zaradi te in prejšnje izjave stisnil ban.
smirk-1.gif

__________________________________________________________________________________________________

Isto pa velja za ostale, ki boste pretiravali z "izražanjem" svojega bolj ali manj nestrpnega/rasističnega/... mnenja. Seveda, velja svododa govora, ampak veljajo tudi pravila lepega vedenja. Ni treba stalno po robu hodit
zmaga.gif

Lp
Peter

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Še ena jokica.

Pa mi povej koliko brezposelni 34-letnikov ima takole bajto:

damijanova_hisa.jpg

Zadaj dela še eno.

Na črno.

Na tuji zemlji.

Žalostno da nekateri to podpirate...

Evo, bil sinoči pri tedniku. Reček ne more dobit papirjev za bajto. Njegova mama pa živi v neki baraki.

Je že dedek.

Sam se pa dobro množijo.

Leta 70 jih je bilo 3, zdaj pa že 10 tisoč.