Cigani bodo tožili

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
...ker jim občina ni komunalno opremila črnih gradenj.

V Kočevjem.

Bilo včeraj na 24 kur.

Bi sinoči odprl temo ampak bi fasal direkten ban, tako da sem raje malo počakal.

Pa u pičkomatrno! Mene jebejo za vsak poonegavljen papir, od komunale do elektra pa še srečen sem lahko če zrihtajo v doglednem času.

Vsak mesec dam cesarju kar je njegovega une kurbe pa niso dali nikoli nič v državno malho pa hočejo imeti vse zastonj. Pa ne me jebat da je to pravično!

Za ureditev dvorišča sem moral vložit lokalno informacijo pa ne bom naredil druzga kot malo odkopal, nasipal pesek in položil tlakovce. Oni pa naredijo vse na črno potem pa jokajo da hočejo imet legalizirano! Pa u pičkomatrno in taka država!

Tale cigan je mlajši ko jaz pa kako bajto ima brez dneva šihta. Pa se noben ne vpraša od kod?!

Sam študiram če naj slikam dveletno hči ali ne ko se kopa tam pa rojevajo 13 letne deklice?!

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
da imaš svojo ekskluzivno temo kjer se lahko spravljaš na vse od alkaide do hesbolah si verjetno spregledal?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
off: Dobrodošel nazaj
cheer.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
da imaš svojo ekskluzivno temo kjer se lahko spravljaš na vse od alkaide do hesbolah si verjetno spregledal?

Ko boš sam začel kaj spravljat skupaj se ti verjetno ne bo zdelo pravično.

Do takrat se pa drži mamine zize.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Dobrodešel tud ti.....aja, saj ti si že skoz tle....
Drgač pa morte vedet, da je Muhič zaveznik ciganov. Tolk kot Muhič crklja cigane, jih ni še noben do zdaj. Tako da varuhinja tukaj serje klamfe.
A smo ljudje?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Sam kaj in kako naj to rešimo? Ne pozabi, koliko te stane hiša, pa nisi niti lopato zakopal za temelj, Ciganom ni treba nič plačat. Najbolj me moti to, da izhodišče po osnovni šoli imamo ista. Civili jebemo ježa, cigani jebejo vse po spisku.
Kako bi zgledal, če bi ena skupina ljudi se zbrala, najela odvetniško hišo in tožila državo za kratenje človekovih pravic, izkoriščanje,.... nevem kaj in kako se kaj reče, ker nisem v pravnih vodah. dejansko smo civili manj vredni, kot cigan. po vseh pogledih so oni nadbitja, ker jim država ogromno mudi. mi pa delamo za njih.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pozabil sem še napisat da gradijo na tuji zemlji.

Poleg moje hiše je še ene 3 hektarje občinske zemlje. Prideš gradit? Šola, vrtec, trovine, pošta, gostolne, vse na dosegu roke.
cheer.gif

Mi ne moremo ničesar naredit, lahko bi ti na oblasti. Ampak ko kdo kaj naredi ali reče so že vsi ciganoljubci v luftu.Me zanima koliko slovenskim mladim družinam je občina/država dala stanovanje ali pa zgradila hišo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Vsak mesec dam cesarju kar je njegovega une kurbe pa niso dali nikoli nič v državno malho pa hočejo imeti vse zastonj. Pa ne me jebat da je to pravično!
Razni satexi in sadarji pa vsak mesec kaki milijon pokradejo.

Hmm, en ti ukrade žleb in bi ga rad ubil.
En ti ukrade deset plač, pa mu skoraj poljubiš roke.

Zanimivo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sem kjerkoli napisal da bi koga ubil?

Pa kaj misliš da je samo moje mnenje takšno?

Žlebovi pa niti pod razno ne smejo biti bakreni.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Meni je tudi dvignilo pritisk tole včeraj...za vsak zidak dvakrat obrnem vsak evro, da se zidanje kam premika, da ne omenjam papirjev in vsega...teli voluharji pa lepo nakradejo denar, izberejo lokacijo, naredijo gor ornk bajto, potem pa hočejo od države, da jim vse đabe legalizira in napelje komunalne zadeve....pa dej ne me....ni čudno, da smo Slovenci nestrpni do ciganov, če imajo kot manjšina več privilegijev kot mi navadni državljani, ki se vsaj trudimo živet po zakonih in plačujemo davke...in za nameček se nam še v fris smejejo in delajo norca...sej sm rekla, sam enkrat mi nej kak inšpektor pozvoni...bom sam rekla, ko boste rome porihtal, se pa naj nazaj oglasijo...
jezen.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Se spominim v Italji je bil podoben primer.Italjani so to zrihtali takoj, cigane izselili od kot so prišli črne gradnje pa porušli.

Mene tudi razspizdi, ker ta ciganija se naseli kjer hoče in naša mlečna politika vse lepo gleda na koncu pa še dobijo šenkano zemljo.

2. sep 2007
1.537
828
113
Dolenjska
KZ

Javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti

297. člen

(1) Kdor javno spodbuja ali razpihuje narodnostno, rasno, versko ali drugo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, ali spodbuja k drugi neenakopravnosti zaradi telesnih ali duševnih pomanjkljivosti ali spolne usmerjenosti, se kaznuje z zaporom do dveh let.
(2) Enako se kaznuje, kdor javno širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo
ali daje kakršnokoli pomoč pri rasistični dejavnosti ali zanika, zmanjšuje pomen, odobrava, omalovažuje, smeši ali zagovarja genocid, holokavst, hudodelstvo zoper človečnost, vojno hudodelstvo, agresijo ali druga kazniva dejanja zoper človečnost.
(3) Če je dejanje iz prejšnjih odstavkov storjeno z objavo v sredstvih javnega obveščanja se kaznuje tudi urednik oziroma tisti, ki ga je nadomeščal, s kaznijo iz prvega ali drugega odstavka tega člena, razen če je šlo za prenos oddaje v živo in dejanj iz prejšnjih odstavkov ni mogel preprečiti.
(4) Če je dejanje iz prvega ali drugega odstavka tega člena storjeno s prisilo, grdim ravnanjem, ogrožanjem varnosti, sramotitvijo narodnostnih, narodnih ali verskih simbolov, poškodovanjem tujih stvari, skrunitvijo spomenikov, spominskih znamenj ali grobov, se storilec kaznuje z zaporom do treh let.
(5) Če stori dejanja iz prvega ali drugega odstavka tega člena uradna oseba z zlorabo uradnega položaja ali pravic, se kaznuje z zaporom do petih let.
(6) Sredstva in predmeti s sporočili iz prvega odstavka tega člena, pa tudi pripomočki, namenjeni za njihovo izdelovanje, razmnoževanje in razpečevanje, se vzamejo ali njihova uporaba ustrezno onemogoči.

Evo, cigani javno širijo ideje o večvrednosti svoje rase nad drugimi. In naše sodstvo, policija, inšpekcije,... jim z svojo neangažiranostjo doslednega upoštevanja zakonov in predpisov prikimavajo.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...ker jim občina ni komunalno opremila črnih gradenj.

V Kočevjem.

Bilo včeraj na 24 kur.

Bi sinoči odprl temo ampak bi fasal direkten ban, tako da sem raje malo počakal.

Pa u pičkomatrno! Mene jebejo za vsak poonegavljen papir, od komunale do elektra pa še srečen sem lahko če zrihtajo v doglednem času.

Za ureditev dvorišča sem moral vložit lokalno informacijo pa ne bom naredil druzga kot malo odkopal, nasipal pesek in položil tlakovce. Oni pa naredijo vse na črno potem pa jokajo da hočejo imet legalizirano! Pa u pičkomatrno in taka država!

Tale cigan je mlajši ko jaz pa kako bajto ima brez dneva šihta. Pa se noben ne vpraša od kod?!

Sam študiram če naj slikam dveletno hči ali ne ko se kopa tam pa rojevajo 13 letne deklice ?!

To je pri ciganah normalno parijo se, ko podgane že pri 12 ima mladiča ciganka.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Meni je tudi dvignilo pritisk tole včeraj...za vsak zidak dvakrat obrnem vsak evro, da se zidanje kam premika, da ne omenjam papirjev in vsega...

Kako ti pa rata gradit brez službe?
grims-1.gif

Resno mi povej, da tudi jaz na tem kaj naredim.
cheer.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Meni je tudi dvignilo pritisk tole včeraj...za vsak zidak dvakrat obrnem vsak evro, da se zidanje kam premika, da ne omenjam papirjev in vsega...

Kako ti pa rata gradit brez službe?
grims-1.gif

Resno mi povej, da tudi jaz na tem kaj naredim.
cheer.gif

Za ta odgovor se obrni na cigane.

2. sep 2007
1.537
828
113
Dolenjska
Ustava Republike Slovenije

14. člen
(enakost pred zakonom)
V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj ali katerokoli drugo osebno okoliščino.
Vsi so pred zakonom enaki.

Kazenski zakonik Republike Slovenije

173. člen
(1) Kor spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo drugega ali istega spola, ki še ni stara petnajst let, se kaznuje z zaporom od treh do osmih let.

V kakšni pravni državi je lahko potem f.u.k.a.n.j.e mladoletnic obrazloženo kot del sprejemljive kulture???