Cigan ali pošten državljan Slovenije?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
če jaz prav razumem, pomeni Rom= človek?
ali pa civiliziran človek?

oni so bili vedno cigani, danes ko pa imamo toliko medijev pa so jih prekrstili v rome
grims-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Če kaj nima smisla, potem je to insinuacija v naslovu teme, s katero retardirani avtor le-te vse Cigane, brez izjeme, po defaultu uvršča med kriminalce.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa kaj bi ti naredil dej povej?

z njimi sedel za okroglo mizo, in ji povprašal, "povejte, kaj je narobe, zakaj ste taki?" in potem reševal situacijo???

matr, članka sploh prebral nisem, ker se mi zdi da je vmešano mučenje živali. JAao, men se kr meša, ko se taki kreteni izživljajo nad svojo žlahto! Sicer psi verjetno niso nič dost ponosni da imajo tako žlahto. Taki cigani so res sramota za človeško raso in si ne zaslužijo druge priložnosti! Imel jo je, zapravil jo je, tukaj se začne pa zob za zob in oko za oko!

ti se pa kr buni za človekove pravice tam v Bruslju, pa vmes probaj še mal za živalske pravice pojambrat - ker njihove očitno niso pomembne!
smirk-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
LOL, pa nekateri ste resno zamaknjeni,
stupid-1.gif

ena injekcija morfija, pa mu zdrobim kolena. Veš kakšna žurka je, ko popušča morfij....pa potem spet mal morfija, pa komolce zdrobit...pa obesit z glavo navzdol, naredit majčkeno luknjico na vrat, glih tok da mal kri kaplja...ko je pa kriza, pa mal krvi v žilo...pa ponovit postopek ene 100X

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Imam eno idejo, ki se mi že dalj časa mota po glavi. Glede na to, da je nekdo na tem forumu v "državni" službi, se mi zdi smiselno enkrat analizirati čase prisotnosti in objav sporočil na tem forumu. Nato zadevo skupaj z IP (kjer je volja, tam je tudi pot do pridobitve IP-ja) pošljem na kakšen @gov.si ali @ec.europa.eu email. So javni, pa tudi kakšen privatni se mi mota med vizitkami. J.P. bi bil verjetno kar vesel zagnanosti....

LP.

Nazadnje urejeno:

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Impossible is nothing bi reku Adidas, tako kot surfati iz državne službe......

Kdor se zadnji LOLa se najslajše LOLa...... Lola.....

Pa LP;

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
obstajajo samo romi in civili
tongue-1.gif

Kdor si je izmislil to ločevanje, očitno ne ve, kaj beseda civil (ali civilist) sploh pomeni. Civil(ist) je nekdo, ki ni policist, vojak oz. ne nosi uniforme. So Romi uniformirani policisti in vojaki?
confused-1.gif
Paravojaške enote, vsaj glede na to, da se jih policaji (pičkocajčki bi bil boljši izraz) bojijo kot kuge in jim nihče nič ne more.
Očitno je kar pravo ločevnje

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Ne, tega bi pa jaz privezal na enega terenca in ga fajn vlekel po kakšnem makadmu. In ko bi bil v zadnjih vzdihljajih pi pripeljal psa, ki bi se mu poscal na vse odprte rane. Inpotem, ko bi že skoraj izdihnil bi na njega spustil kakšnega lačnega dobermana ali pa bi ga vrgle sorodniku morskemu psu
evil.gif

Upam, da nisem preveč nasilen
smirk-1.gif
Ne ne, belcem je to dovoljeno.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Ko je bilo dovoljeno, je bil red...

poglej zdej Afriko... živ primer tega, ko ima črnc v roki pravico.....