Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne, tega bi pa jaz privezal na enega terenca in ga fajn vlekel po kakšnem makadmu. In ko bi bil v zadnjih vzdihljajih pi pripeljal psa, ki bi se mu poscal na vse odprte rane. Inpotem, ko bi že skoraj izdihnil bi na njega spustil kakšnega lačnega dobermana ali pa bi ga vrgle sorodniku morskemu psu
sodeč po komenarjih so nekateri precej moteni in lahko v prihodnosti od njih pročakujemo podobne izpade,
ki jih je potrebno odločno obsodit, takšne ispade, da nebo pomote
ja, sej to sm napiso, da je taakšen izpad potrebo najostreje obsoditi
sicer je pa malo čudno, da nekateri tolerirajo zaničevanje ljudi (recimo gonje proti ciganom in priseljencem)
ob takšnih novicah so pa polni pomilovanja
Kako je že s cigani?! Tvoja pravica sega do tam kjer se začne moja (nek tak izraz)
Poseganje v moje pravice bom pa sakcioniral. Tako ali drugače.
Zaničevanja so si pa krivi sami. Jaz ne zaničujem bušmanov, ker taki so. Tudi ciganov se ne zaničuje ker so cigani - rasa, ampak ker predstavljajo kar predstavljajo. Nič dobrega.
Kdor si je izmislil to ločevanje, očitno ne ve, kaj beseda civil (ali civilist) sploh pomeni. Civil(ist) je nekdo, ki ni policist, vojak oz. ne nosi uniforme. So Romi uniformirani policisti in vojaki?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.