Chrysler voyager 2,5td nakup

scobidoo

Zelenc'
13. jul 2011
2
0
1
imam ogledanega voyagerja ,sem bil že lastnik voyagerjev vendar vsi bencinarji(nobenih problemov),sedaj pa kot berem po forumih naj bi ti dizli bili polom,čeprav nekateri govorijo drugače.

izbrani voyager je tale: avto net

prosim za čimprejšnjo pomoč

hvala lp
confused-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
ima kolega takega
nekaj ga je tempomat in gas zajebaval (ni prijel) pa še kakšna stvar se najde.bi moral njega vprašat. pozanimaj se kdo ti ga bo servisral v tovjem koncu.
baje glave na motorju tudi niso briljantne (vsak cilinder svoja glava)

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sm vozil takega 2,5 dizla ko je bil "dejansko nov" od šefa... Avto top, ampak..... ga je po 1 letu prodal zaradi kvarljivosti...
Ne vem kaj točno je imel, je pa rekel da ni zanesljiv in da imajo neko motorno hibo
confused-1.gif

... ne me držat za besedo, toliko vem. še kdo?

Je pa bil z top opremo leder pa to.... meni všečn
cheer.gif

Aja, s kod pa si? V LJ. Vrhovci je dobr majstr za te avte
wink-1.gif

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Kaj ni nič bolj ohranjenega, ker tale na slikah je precej zdelan, pa glede na tepihe in tjuning dodatke mislim da so južni lastniki, ti pa glih ne pazijo na avte.
Predlagam ti da vseeno premisliš o bencinskem motorju, tile dizli niso glih pojem zanesljivosti.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sodelavc je imal 2.4 bencinerja l.96. 4 leta lastnik, redni servis in sklopko kar je menju...

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Če je isti motor kot v Cheerokeejih, bejži stran, kolikor te nesejo noge. Zaradi slabe zasnove hlajenja pokajo glave (vsak cilinder ima svojo) kot po tekočem traku.