Chrysler 300 C ?????

izistyle

Pripravnik
22. sep 2007
288
0
16
NG
Kakšno mnenje oziroma izkušnje imate o tem avtu !?
Kakšne so kej cene servisov ?
So vzdržljivi motorji ?...........

hvala
sprasujem se.gif

847100-4_530.jpg

Priponke

• 847100-4_530.jpg
    847100-4_530.jpg
    41,6 KB · Ogledi: 157

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Kater motor te zanima 3.0 crd? Motorji so OK, mislim da Mercedesov motor! Stara šola, nimaš kaj falit pri tem avtu razen to da boš ga pod ceno čez par let prodajal (ali pa tudi ne, ker je atraktiven model)!!

Lp

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.141
113
Si ga videl že od znotraj? Se vsedel vanj?

Sicer od daleč zgleda impresivno ampak da se vozim v takem ameriškem skretu .. kot da bi se vozil v tistem zelenem kemičnem WCju!
evil.gif
Res, v cliota dajejo boljšo plastiko.

Je pa tehnika evropska oz. od mercedesa, ampak pazi ker je to precej "star" mercedes tako da čudežev ni pričakovat in se v primerjavi z evropejci pelje slabše.

Sicer pa kakšen V8 HEMI ni ravno za na odpad, za vozit pa tudi ne!
grin1.gif

izistyle

Pripravnik
22. sep 2007
288
0
16
NG
sem drugače Alfist .... sam ta avto mi je pa tkooo pado v uč...... torej so tile motorji vzdržljivi....ne crkujejo ?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kot so napisali, diesel motorji so od MB, ravno tako menjalniki, bencinski motorji so Chryslerjevi.
Avto sestavljajo v Grazu(A), postavljen je na "osiromašeni" platformi Mercedesa W210, po domače - E klase, ki je bila v produkciji od 1995 do leta 2002.

Impozantna pojava na cesti, tehnika, materiali v notranjosti pa bolj tako, tako...

B81

22. jul 2007
37.713
10.977
113
Mater kaki razvajenci...to ni dobro pa ono ni dobro, pa jaz ne vem, kaj se vozite z avti ali vsak dan glancate in občudujete to na kredo kupljeno p.izdarijo?
Avto je avto...to je za vozit pa tu pa tam skozi avtopralnico peljat...to je to.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Zunaj mi je super hud, znotraj mi enostavno ni všeč. Meni deluje za avtomobil takega ranga nekoliko ceneno.
Sem ga imel "v rokah" eno uro, motor (dizel) načeloma OK, čeprav deluje leno, avtomatski menjalnik je tema.
Kot avtocestna kruzerica je pa verjetno odličen. Drugih izkušenj žal nimam.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Zanimivo je da so modeli sestavljeni v ameriki dosti bolj kakovostni, in tudi notranjost je precej bolje sestavljena kot avstrijski.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Bo kar od MB motor, če malo pogooglaš dobiš dosti info o tem avtu.

Avto je lep od zunaj
smile-1.gif
, notri pa je verjetno srednja žalost, pač američan.

Kaj ko bi šel na KMAG in se zmenil za testno vožnjo, pa boš najbolje vedel in po nekaj informacij (če imajo kaj pojma), da boš malo vedel še iz stališča nekoga, ki to prodaja pa še za tega je vprašanje koliko ve (vsaj o servisih, stroških le tega, garancija, motorji) in ne samo forumašev, kjer je malo verjetnosti da boš dobil informacije iz prve roke? Tisti, da je nekdo notri sedel 5 minut in vžgal avto ni nek "znalac".

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Res je tukaj najbrž še nihče avtomobila sploh ni vozil, so pa ga vsi vidli na cesti (no najbrž vsi). Torej ne se na to zanašat! Tukaj gre večinoma po sistemu baba čula baba rekla, nekateri pa tudi berejo dost avtorevije!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No, jaz sem ga vozil in sedel poleg kar nekajkrat, sicer ne v CRDi-ju, ampak v Hemiju.
Pospeški so impresivni, zvok še bolj, pojava sama je mafijska, notranjost pa kot sem že napisal, plastična in precej utesnjena glede na velikost avta. Tudi končna obdelava notranjosti ni na rangu 50k€ avta, govorim o nabavni ceni.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
No ne govorim zate direktno, govorim za povprečnega forumaša ki deli nasvete! Drugače pa glede na to koliko takšni rabljeni avtomobili stanejo v Nemčiji je to kar dober nakup. Seveda ob predpostavki da tak avtomobil imaš minimalno 5let in ga ne kupuješ za leto ali dve... Vsega ne moreš imeti, tako pač ne. Če so stvari ki si jih naštel impresivne je lahko tudi nekaj povprečnega kajne?
smile-1.gif
Čeprav meni se ta 300C z ledrom, navigacijo ter full opremo ne zdi ravno tako zelo zelo zelo slab. Ni vrhunec dovršenosti ni pa porazno.