Počasi bi si dal zrihtat, pa sem naletel kar na nekaj različnih ponudnikov in različnih cen.
Ponekod so cene nekje 400-500eur, nekje 250.
Povsod gre za optimiziranje, ne za kakšne boxe ipd.
Zanimiva mi je tudi ta - npr css tuning ima ceno 400, medtem ko ima ccl ljubljana(kao podružnica) 269eur. Vsaj kolikor sem na njihovi strani uspel zasledit.
Recimo sbs ima tudi ugodno.
Raznorazne debate po forumih so tako-tako. Vsak pač hvali tistega, kamor je peljal. No, saj če je razlika opazna in zadeva deluje, itak drugače ne more bit.
Kot zanimivost še povem, da rsr recimo noče delat 1.2 TSI motorjev, ker naj bi bili eno veliko s.....
Po drugi strani imaš ABT ali MTM pakete, ki ga že tovarniško porihtajo na 140KM z garancijo
No, drugi tunerji pri nas imajo vsi v ponudbi za 1.2 TSI.
Torej zakaj bi dal 400 namesto 250? Je vredno te razlike?
Ponekod so cene nekje 400-500eur, nekje 250.
Povsod gre za optimiziranje, ne za kakšne boxe ipd.
Zanimiva mi je tudi ta - npr css tuning ima ceno 400, medtem ko ima ccl ljubljana(kao podružnica) 269eur. Vsaj kolikor sem na njihovi strani uspel zasledit.
Recimo sbs ima tudi ugodno.
Raznorazne debate po forumih so tako-tako. Vsak pač hvali tistega, kamor je peljal. No, saj če je razlika opazna in zadeva deluje, itak drugače ne more bit.
Kot zanimivost še povem, da rsr recimo noče delat 1.2 TSI motorjev, ker naj bi bili eno veliko s.....
Po drugi strani imaš ABT ali MTM pakete, ki ga že tovarniško porihtajo na 140KM z garancijo
No, drugi tunerji pri nas imajo vsi v ponudbi za 1.2 TSI.
Torej zakaj bi dal 400 namesto 250? Je vredno te razlike?