CHAT GPT - scarry hud AI chat sistem

Success

Fizikalc
5. sep 2010
539
185
43
V službi sem se ta teden malo igral z DeepSeek, vendar mojega dela niti približno ne obvlada tako, kot ChatGPT (plačljiv).

Res pa je, da je ChatGPT-ju veliko lažje, ker že ima vso mojo zgodovino, kaj delam, kako delam itd..

Ga bom poskusil še kdaj v prihodnje, čez čas :)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.599
1.276
113
V službi sem se ta teden malo igral z DeepSeek, vendar mojega dela niti približno ne obvlada tako, kot ChatGPT (plačljiv).

Res pa je, da je ChatGPT-ju veliko lažje, ker že ima vso mojo zgodovino, kaj delam, kako delam itd..

Ga bom poskusil še kdaj v prihodnje, čez čas :)
20€ ali 200€

erikson

Guru
25. avg 2007
22.735
6.505
113
CNBC je prejle objavil daljši prispevek o DeepSeek, kako so uspeli za par milijonov s slabšo opremo skoraj izenačiti rezultate s podjetji, ki so porabila milijarde in najnovejše Nvidia kartice.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.365
7.465
113
20€ ali 200€
To je itak prilagodljivo oz ti posebaj pogodbo dajo ce si heavy user. Jaz imam corporate acc podjetja ki mislim da placuje cca 4k mesecno. Ampak ima svoj SW ki se linka na modele chatGPT. Tko da lahko da njega tud 1k stane, odvisno kaj majo v pogodbi oz kaka stranka so. Jaz kot nek nepomembnez uporabljam zadevo 1x tedensko in verjetno bi za 20 eur isto dobil. Sam ce celoto pogledas je pa logicno zakaj tak racun