Po moji podrobni analizi.... meh. Nekaj je dal ven in zeh.
Tole bo pa res samo 15k ogledov.
No, nisi. To je zabloda vsakega starša.imam tri, z vsemi sem delal isto pa je skoraj tko kot, da bi bili iz razičnih kontinentov
Seveda ti ves
Če je zadeva zastarala, pa je bila res, ali je potem še blatenje?A naj ne bi sodisce odlocalo o Challetu? Jaz bi na njegovem mestu tozil i8m in Ano Vido Resnik, ki ga vsak dan blati po ig-ju. Jebiga, dokler ni dokazano je nedolzen, tole pa je blatenje in nic drugega in kar ne nehajo in ne nehajo.
točno takoMene v tej zgodbi boli kita za cefurja 1 in cefurja 2, zelo me pa moti, ker je eden državno napajani plačani aktivist
Kdo pravi da je kaj zastaralo? Ti ne ločiš stvari. Eno je če KD zastara in ga več ne gre preganjati čeprav obstajajo jasni elementi, drugo je če si že v postopku za KD in zadeva na sodišču zastara, tretje pa je, če so elementi KD ali prekrška potencialno obstajali, bi se lahko raziskali ampak se več ne obravnavajo ker je eno ali drugo po zakonu zastaralo. Torej "kaj je že res" in kaj ter zakaj od tega v narekovajih bi kdo naj sploh blatil? Kolikor sem jaz zasledil gre pri jugoviču2 za tretjo opcijo.
Torej tu si napisal 3 zadeve in pri vseh piše zraven zastaranje. Kaj je potem narobe z mojim vprašanjem? Zakaj pa bi moral hoditi v detajle. Kaj točno ne ločim, če sem napisal teoretično vprašanje?
Tu gre za četrto zadevo.Kdo pravi da je kaj zastaralo? Ti ne ločiš stvari. Eno je če KD zastara in ga več ne gre preganjati čeprav obstajajo jasni elementi, drugo je če si že v postopku za KD in zadeva na sodišču zastara, tretje pa je, če so elementi KD ali prekrška potencialno obstajali, bi se lahko raziskali ampak se več ne obravnavajo ker je eno ali drugo po zakonu zastaralo. Torej "kaj je že res" in kaj ter zakaj od tega v narekovajih bi kdo naj sploh blatil? Kolikor sem jaz zasledil gre pri jugoviču2 za tretjo opcijo.
Kaj je potem narobe z mojim vprašanjem?
Tu gre za četrto zadevo.
Policija najprej ugotavlja in preiskuje, ali je šlo za sum KD. Nekatera dejanja zastarajo hitro, nekatera po 20-tih letih še ne....
In tu je policija, kot beremo na prejšnji strani, ugotovila, da ni bilo nobenih elementov kaznivega dejanja, ki bi lahko zastaralo. Torej nobenega zastaranja ni bilo.
In tudi js ne vidim nobenega KD s strani CS v tistem pisanju punce. Prej obratno, ker punca blati njega in poziva na linč.