CF Moto

map

Guru
6. jul 2008
7.943
2.032
113
najrajš na babi
Unga jagersko zelenega Z650, katerega si nalimal vzam. Pravi balzam, za oči spočit od papagajskih barv nekaj zadnjih let, katere so v moto modi. Tak lepo umirjen, nekaj posebnega. Lep.

• Všeč mi je
Reactions: Cash

Cash

Guru
19. avg 2007
8.076
988
113
Z650 olive green1.jpgZ650 olive green2.jpg
Jebemumatr, da je res lep :p Sam auspuh pa :bonk:
paraziti.jpg

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: map

Radovan46

Zelenc'
6. mar 2025
27
8
3
Kar nekaj let je minilo od odprtja te teme, takrat še vsi začudeno kaj je to za en "kitajc", sedaj pa je znamka vedno bolj prisotna na našem trgu.
Za 4 kolesnike vem in dokaj poznam sceno, se jih precej kupuje, predvsem zaradi cene in moči v primerjavi z BRP, v praksi pa je zadeva precej drugačna.
Ima kdo izkušnje z "zadnjimi" modeli CF-a motociklov?
Nasploh, ne zanima me samo dotični model. V salonu itak ne morejo prehvalit, pregledal sem teste, primerjave. Na račun nižje cene če je to best buy, napram japoncu ali kakšnemu italjanu? Ker, da je 5 let stara Yamaha s 20.000km samo jurija cenejša od nove, to pač ne pije vode, in kljub temu še dražja od primerljivega na papirju CF-a.
https://www.avto.net/Ads/details.as...75 NK ABS- NOVO 2025- GARANCIJA 5 LET- KREDIT
5 let garancije me ne gane, če bo motor več na servisu kot pa na cesti.
Torej menja iz prve, druge roke? Sodelavec, sosed ali celo kak lastnik tukaj bilo katerega CF modela od 125ccm pa navzgor?
Trenutno nimam motorja, nazadnje sem si ga lastil pred 15 leti. Tako da če se vsedem na bilokaterega, bom itak navdušen....

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.337
390
83
Meni so tudi dali misliti. Cena je taka da če upoštevaš še garancijo (agregati so itak preizkušeni iz drugih), je skoraj no-brainer. Imam kolega ki mi je zadnjič rekel da bo 5 let staro Tracer-ko 900GT s 50kkm zamenjal za CF-a, samo še ni tam (verjetno spomladi). Skratka z vidika p/p je vsekakor vredno razmisleka, z vidika recimo mojih km na letni ravni prav tako. Tudi jaz nestrpno čakam na poročilo koga iz prve roke. Sem že hotel letos na testni krog pa se je sreča obrnila v drugo smer/razred (K1200LT:cool:).