Čevlji ...

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Imam dvojne Geoxe, obojni mi spiščajo vodo po pol leta. Dihajo pa res dobro
smile-1.gif

Našel pa sem dobro alternativo, Gallus.com čevlji z clima+ mi dobro dihajo, ni mi vroče, pa ne spuščajo vode. Imam 4 pare . Mislim da so okrog 60€.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:

Našel pa sem dobro alternativo, Gallus.com čevlji z clima+ mi dobro dihajo, ni mi vroče, pa ne spuščajo vode. Imam 4 pare . Mislim da so okrog 60€.

Se da to kje v LJ probat? Ali si samo naročil preko spleta?

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:

Se da to kje v LJ probat? Ali si samo naročil preko spleta?

V vseh Deichmannih...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Imam dvojne Geoxe, obojni mi spiščajo vodo po pol leta. Dihajo pa res dobro
smile-1.gif

Kul, samo so prece grdi čevlji, superge.
frown-1.gif

Spot

Pripravnik
2. apr 2008
48
0
6
BTW, ali morda kdo ve, kaj se dogaja z Bato?

V mariborskem Evroparku so trgovino predelali v Mullerja, v Cityparku Celje je tudi nekaj drugega na njihovi lokaciji, v LJ je tudi lokal zaprt in se nakaj prenavljla ... Nekatera njihova roba sicer ni vrhunska, je pa primerna kvaliteta za ta denar in jaz jih pogrešam.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Imel sem 4 ali 5 parov Geox in so vse puščale, tako da dileme ni. Geox pušča. En prej je kupil ECCO, jaz pa gledam podobne SCETCHERS, ali jih kje preko spleta prodajajo? Ja preko superge.si, ampak le 3 pare!

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
KSZ

Mogoče se lahko še malo razvije debata o udobju po daljšem času nošenja. Recimo 8+ ur.

Na živce mi gre, ker nisem še našel čevlja, v katerem bi mi še vedno bilo relativno udobno po parih urah nošenja. Vedno me začnejo peči noge. Imam skipper marine, bugatti za katere sem mislil, da so bolj zračni.
Se mi potijo noge, vendar zanimivo mi je to, da imam za čez vikend ko malo delam po gozdu in vrtu ene stare športne čevlje - čisti no name - in čeprav se mi noge potijo(ampak vseeno veliko manj kot v ostalih) jih lahko brez problema nosim 10ur.
To so edini čevlji, samo jih nikjer ni za dobiti, pa tudi ne bi bili ravno za na šiht ali pa za na večerjo.
Kaj je takega za kupit, da se lahko nosi dolgo časa brez pekočega občutka?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jah, jaz lahko nosim Geox cel dan, pa je vse ok. Edino deževati ne sme.
grin1.gif

Če obujem ene Lacoste (subtilne so, ne čefurske), pa mi rata čist vroče v podplate in komaj čakam, da jih sezujem. Tako, da so samo še za zimo ali za kratek čas, ko dežuje.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Hm, geoxov ravno zaradi tega problema z vodo sploh nikoli preizkusil nisem. Sem pa slišal, da so OK. Ali ima kdo izkušnje s še kakšno znamko, ki bi ugodila mojim zahtevam?
Načeloma bom tudi geox probal,samo če je še kakšna alternativa, bi bil tudi vesel predloga.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Hm, geoxov ravno zaradi tega problema z vodo sploh nikoli preizkusil nisem. Sem pa slišal, da so OK. Ali ima kdo izkušnje s še kakšno znamko, ki bi ugodila mojim zahtevam?
Načeloma bom tudi geox probal,samo če je še kakšna alternativa, bi bil tudi vesel predloga.

Prevsem ti mora biti čevelj prav, torej dovolj velik, da noga ni zmečkana. Tudi vezalke čisto na rahlo zavezat. Poskusi s kakšnim gallus clima +, dobro diha in nima luknjic na podplatih, tako da drži vodo. Geox dihajo najbolje, vendar so za suh teren :D

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
Kaj je takega za kupit, da se lahko nosi dolgo časa brez pekočega občutka?

Začni gledat delovne čevlje.... profi rešitev za profije
wink-1.gif

Sam sem od kolegov zvedel za Haix čevlje (prej sem to firmo poznal iz gasilerije). Od lani jeseni imam čevlje Haix Runner 1 Low, najboljši čevlji, kar sem jih kdaj imel!

http://www.haix.com/international/police-military-boots/haix-runner-1-low

Haix Airpower C1 zgledajo malo bolj civilno, imajo pa še vedno močnejši podplat

Zdaj imam naročene njihove poletne, malo lažje od runnerc.

Pri nas jih prodaja kar nekaj firm, sam sem jih kupil pri Asteko za Bežigradom.