Čevlji ...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Za ta denar si raj kupim dvoje Adidaske in jih imam 5 let za vsak dan.

Kaj si hotel s tem povedat? Da se bodo moji razparali po dveh mesecih?
confused-1.gif

Prvo kot prvo, Adidasa in podobnih športnih znamk (Nike, Puma, Reebok ... you name it) ne kupujem, ker to pač ni moj stil. Drugo in bolj pomembno pa je to, kako se v čevlju počutiš oz. kakšno oporo/udobje ti nudi. Tukaj nikoli nisem šparal ...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
V čem? Kvaliteti? Izgled nemore bit glede na to kok so vse te Ecco grdi

Vsak ima svoj okus. Meni pač tiste tvoje adidaske kar kričijo čefur. Nazadnje sem nekaj takega moral nositi v vojski.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Za ta denar si raj kupim dvoje Adidaske in jih imam 5 let za vsak dan.

Kaj si hotel s tem povedat? Da se bodo moji razparali po dveh mesecih?
confused-1.gif

Prvo kot prvo, Adidasa in podobnih športnih znamk (Nike, Puma, Reebok ... you name it) ne kupujem, ker to pač ni moj stil. Drugo in bolj pomembno pa je to, kako se v čevlju počutiš oz. kakšno oporo/udobje ti nudi. Tukaj nikoli nisem šparal ...

Ne sej nism reku da si narobe kupil. Rekel sem da jaz tega nebi kupil.
1.grde so mi
2. imam predebelo nogo
3.zaupam Adidaskam ker jih nosim že vrsto let

Numy te čevlji so daleč od "čefurskih" kar ti tudi lahko večino folka pritrdi. Jaz vsake dve let kupim par. Zdje jih imam doma že 5 parov. Dvoje za na njivo, ene za v telovadnico, 2 za sprot. 2 para najstarejša sta šla pa stran, ker je mat neumna

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Prvo kot prvo, Adidasa in podobnih športnih znamk (Nike, Puma, Reebok ... you name it) ne kupujem, ker to pač ni moj stil. ...

Ubistvu mi ni jasno......kaj hočeš povedat...ker razlika med turbobitchevimi adidaskami pa tvojimi je men sam v barvi
grin1.gif

Pa si upam stavt da nism edini
tongue-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To pa ne vem. Sem jih vprašal in so rekli, da če puščajo jih lahko v enem letu nazaj prinesem. Verjetno kaka fora, da ti dajo iste nove ali si lahko druge izbereš. Dvomim, da denar vračajo.

Meni je prodajalka vztrajno zatrjevala, da NE puščajo. Pa se je motila.
grin1.gif
Sploh, ko jih znosiš kake pol leta, malo dežuje in maš že lahko mokre podplate. Je pa ful odvisno od modela.

Sicer sam izkušenj nimam, je pa znanec že imel reklamacijo in so mu lepo priznali zamenjavo za drug čevelj. Ker ni našel primernega, je dobil dobropis (če bi želel lahko tudi vračilo denarja).

Lamagras

Pripravnik
7. dec 2010
69
0
6
ksz

A je kdo mogoč v sloveniji zasledil sledeči model od CATa za kupit

V okolici Ljubljane jih nikjer nisem zasledil

LP

Lamagras

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mislim da je prijam dal komentar na geox. Se dobro da nimate takih tezav s cevlji kot jijh imam jaz(samopomeripress)
Jaz nisem najdu nobenih superg za mojo nogo dokler nism odkril Adidaske. Tudi z čevlji imam probleme in zato imam samo ene, ki sem jih najdu ki so bili končno pravšni

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Adidaske lih tok dihajo, kot če bi dal nogo v plastično vrečko. Tko, da jih ni treba TOK hvalit.

Pa tiste, ki si jih nalepil so res osnovni unisex model. Če že adidaske, imaš veliko lepših, predvsem v retro oddelku.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.013
1.823
113
Emona / Carnium
Glede na opis (its truly a boot for those of you who have the confidence to stand out in a crowd)
grims-1.gif

Pokliči na Cloudy d.o.o. (Transport) in vprašaj, če so ta model sploh pripeljali k nam.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Adidaske lih tok dihajo, kot če bi dal nogo v plastično vrečko. Tko, da jih ni treba TOK hvalit.

Pa tiste, ki si jih nalepil so res osnovni unisex model. Če že adidaske, imaš veliko lepših, predvsem v retro oddelku.

1969 letnik ni dovolj retro zate? http://en.wikipedia.org/wiki/Adidas_Superstar

Men so udobne, smrdijo ne. Všeč so mi ker so enostavne ker ne maram nakičanih superg

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sej so kul. So pa le superge. S tistimi, ki jih je crashbrurnet nalepil greš lahko na šiht, s temi adidaskami malo težje. Vsaj ne kak pisarniški šiht. Zgledajo bolj za fuzbal.

Vsaj jaz ločim na bolj športne, manj športne, bolj casual, bolj poslovne ipd...

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Sej to je problem. Kdo je že vidu da so lahko superge poslovne. Sej ni čudn da je moda v kurcu.

Lamagras

Pripravnik
7. dec 2010
69
0
6
Hvala za info
zmaga.gif

Drgač pa jaz same take čevlje nosim, ne maram nosit superg in fancy čevljev

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mislim da je prijam dal komentar na geox. Se dobro da nimate takih tezav s cevlji kot jijh imam jaz(samopomeripress)
Jaz nisem najdu nobenih superg za mojo nogo dokler nism odkril Adidaske. Tudi z čevlji imam probleme in zato imam samo ene, ki sem jih najdu ki so bili končno pravšni

C,c,c,c, a ne veš, da je bil Adolf Dassler nacist?