Čevlji ...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Kupujem pomladno/poletne casual čevlje, kaj priporočate? Do sedaj sem bil na Geoxu, ampak so me dokončno razočarali zaradi puščanja, sicer so pa super. Alternativa? Najraje bi kupil kaj od Mephista, ampak jih edina dosegljiva trgovina nima več (Gorica, ITA). Ecco, Le Coq Sportif?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Kupujem pomladno/poletne casual čevlje, kaj priporočate? Do sedaj sem bil na Geoxu, ampak so me dokončno razočarali zaradi puščanja, sicer so pa super. Alternativa? Najraje bi kupil kaj od Mephista, ampak jih edina dosegljiva trgovina nima več (Gorica, ITA). Ecco, Le Coq Sportif?

mislim, da bi bil Kasius pravi naslov za ta vprašanja, samo baje da ga ni več na forumu

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ne-ne-1.gif

Policijski me ne zanimajo, ravno tako nisem dosti v avtu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Čevlji za polet
sprasujem se.gif
A ni to prevroče! Kake take za nataknt vmes med natikačem pa supergo? Ene take mam od Merell-a

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Če že imaš račun pa mesec dni čakaš da jih nesejo lokalnemu čevljarju da jih nazaj zalepi. Razen tega da so se odlepli po enem tednu so po dveh mesecih izgledali kot bi vsako popoldne 4 ure fucbal nabijal z njimi. Še pljunil nebi več na tak šrot od čevljev. Tisti podplat z luknjami pa spusti že ko je oblačno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Sem vzel Ecco, lahko zaklenete.

Zakaj bi zaklenili? Mene tudi zanima alternativa Geox-u. Da so kolikortoliko zračni, udobni, pa da kul zgledajo. Če ima kdo kakšno idejo.

Kere ecco si kupil?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Če že imaš račun pa mesec dni čakaš da jih nesejo lokalnemu čevljarju da jih nazaj zalepi. Razen tega da so se odlepli po enem tednu so po dveh mesecih izgledali kot bi vsako popoldne 4 ure fucbal nabijal z njimi. Še pljunil nebi več na tak šrot od čevljev. Tisti podplat z luknjami pa spusti že ko je oblačno.
467716-post_slo.gif

hysterical-1.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Na Geox maš garancijo, če puščajo.
Pa so jo že komu priznali? In kaj storijo v takem primeru - vrnejo denar, dajo nove čevlje, ...?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
To pa ne vem. Sem jih vprašal in so rekli, da če puščajo jih lahko v enem letu nazaj prinesem. Verjetno kaka fora, da ti dajo iste nove ali si lahko druge izbereš. Dvomim, da denar vračajo.

Meni je prodajalka vztrajno zatrjevala, da NE puščajo. Pa se je motila.
grin1.gif
Sploh, ko jih znosiš kake pol leta, malo dežuje in maš že lahko mokre podplate. Je pa ful odvisno od modela.

Nazadnje urejeno:

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
To da za vsako ceno trdijo, da NE prepuščajo, mi je znano, nisem pa še slišal, da bi celo obstajala garancija. Bi jo gotovo uveljavil: tako kot si napisal - ob prvi rosici so bile noge mokre in daleč od tega, da bi stopil v kako lužo.
Verjamem pa, da bi se izgovarjali točno na to, torej da sem čevelj "namakal" v pregloboki vodi. A naj potem prodajalko sprehajam ob sebi, ko hodim po mokrem pločniku, in ji iz metra v meter kažem, kako se nabira vlaga v podplatu?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Jaz sem si tudi ecco vzel, ene ful zračne. Še 10€ več so bili. Tiste adidaske pa raje skrij, ni primerjave.