čevapi, pleske, vakumirano, trgovina

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Meni so zelo dobri Ave-leskovački čevapi in še leskovački s kajmakom.Dobrega okusa-zanimivo,nimajo česna..
cheer.gif
Mava isti okus!!!
zmaga.gif

Ave-leskovačke pleskavice, leskovački čevapi in čevapi s kajmakom-zakon, kar se tiče vakumiranega grilla!!!

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ave so tako slani, da so zame na meji užitnega. Je pa res, da sem navajen dokaj neslano jest.

Jaz tut praktično nič ne solim( solato že, pa pomfri, pa ko kuham itak dodam sol al pa vegeto) , pa se mi ave ne zdijo slani?!Kaj pa ostalo lahko ješ. V mcdonaldsu, kebape, ribe?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Načeloma je itak vse preveč slano. Pravzaprav škoda, da toliko solijo.

Kar zadeva Ave - zadnjič sem poskusil njihove čevapčiče s hamburško slanino.
cheer.gif
priporočam.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Meni so zelo dobri Ave-leskovački čevapi in še leskovački s kajmakom.Dobrega okusa-zanimivo,nimajo česna..
cheer.gif
Mava isti okus!!!
zmaga.gif

Ave-leskovačke pleskavice, leskovački čevapi in čevapi s kajmakom-zakon, kar se tiče vakumiranega grilla!!!

Ave so kar OK (pa pustmo da niso niti L od leskovačkih), ampak dragi ko svija!!!! Raje pol kupim sardele po 5€ za kilo

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Saj ni tako težko narediti primerno maso tudi doma , si daš zmleti določeno količino govedine in svinjine dodaš --mešanico čevap-- in si omisliš svoje čevape, vendar vseeno takih ki sem jih jedel v bosni naprimer v Sarajevu ne najdeš pri nas, tudi vsak čevabčija ima svojo skrivnost pri mešanju mesa oz sestavin za čevape oz pleskavice, sigurno je to da so večinoma goveji z dodatkom ''' ??? mesa , svinjskega sigurno ne morda junetine ali ovčetine, nevem ker mi niso hoteli dati pravega odgovora, so pa bili enkratni, neponovljivega okusa ki ga pri nas še nisem zasledil-

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
čevape kot jih imaš na baščaršiji jih dobiš pri nas recimo v Valterju v KR,kako je v LJ nevem ker še nisem bil

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
cheer.gif
Mava isti okus!!!
zmaga.gif

Ave so kar OK (pa pustmo da niso niti L od leskovačkih), ampak dragi ko svija!!!! Raje pol kupim sardele po 5€ za kilo

Ravno včeraj kupil Ave Lesk. za 2€ 480g. Drugače pa imaš navadne 1k za 3€.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pred kakim mesecemm sem za hec res probal ta recept na videu:)
Nad čevapi so bli vsi zelo navdušeni. Bil je nek tak čas, da se je potem še par dni roštiljalo vendar vedno s kupljenimi čevapi ali pa od lokalnega mesarja. Pa sem jih potem skos poslušal, kolk so bli moji boljši:)
Aja namest same govedne sem imel mešano meso, pa mesarju geldal pod prste, da ni kake mapčobe zraven metal!
Ta vikend se morem spet izkazat:))

https://www.youtube.com/watch?v...mp;feature=plcp

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Cez vikend probal neke iz hoferja 100% govedina, zanic do podna. Pri teh zanic cevapih je skoz prisoten en in isti okus pa ga neznam izlocit.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Cez vikend probal neke iz hoferja 100% govedina, zanic do podna. Pri teh zanic cevapih je skoz prisoten en in isti okus pa ga neznam izlocit.

nitrati, sol, soda...pa če ga..prehitr spečeš...nardi okol kr..tak čuden ovoj..

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Hja, nevem kot da bi imel po plastiki okus al nevem.

@Kameleon bom te ave sarajevske probal enkrat sigurn da vidm ce so res tolk kul