Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik leni pravi:
za x serije res ne vem kdaj so prišle mislim pa da ne dolgo za navadnimi, no jaz sem imel navadnega leta 2001 torej je to 7 let tega.
GPSmap 60C/CS se je pojavil 2004,
naslednika 60Cx/CSx (Sirf III in microSD) začetek 2006,
in nato Colorado letos (ali bo pravi naslednik bo pokazal čas, ker je le malce samosvoj)
Matr no tole pa ne more držati, ali pač, ali se da na napravi pogledat letnico, bi prav kolega kateremu sem prodal, poklical pa mu rekel naj pogleda, ker sedaj sem pa res v dvomih.
Press Release je sicer z novembra 2003, a dejansko je izšel leto kasneje.
Citat:
OLATHE, Kan./November 18, 2003/PRNewswire — Garmin International Inc., a unit of Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), today unveiled the GPSMAP® 60C and GPSMAP 60CS — two of the most color-rich handheld devices enabled with Global Positioning System (GPS) technology for the outdoor recreation and marine markets. With these products, Garmin has again raised the bar of user expectations by offering a 256-color transflective TFT display that provides great mapping visibility in almost any lighting condition.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.