Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tam piše : "Spoštujmo in gojimo svoj osebni odnos do najsvetejšega".
Saj ga ! Zato pa ne razmetavamo denarja vsepovsod po nepotrebnem. Tudi npr. župnik ga ne, on ga najraje zbira.
Paaa - itak vemo, da denar ljudi pokvari, župniki morajo pa še posebno biti nepokvarjeni. Torej je naša najsvetejša dolžnost, da jih varujemo greha.
Župnik, pa še doktorat ima ( ) , napeljuje ljudi k napuhu. Napuh je pa eden od sedmih naglavnih grehov (če se še prav spomnim tistih lekcij od verouka).
Kwa se imaš pred drugimi za hvalit, koliko si vrgel v pušco ! Zato da ti bodo drugi fovš?
Ta župnik je tepec. Po moje ima zelo malo obiska napram bolj uglajenim "pastirjem". Pa še ljudi napeljuje h grehu
Citiram:
Ihanski župnik Andrej Marko Poznič se je za našo spletno stran odzval na svoja priporočila vernikom, koliko naj darujejo za cerkev ob veliki noči. "Desetine Cerkev ne pobira več, ostaja pa zapoved 'podpiraj Cerkev po lastnih močeh'," pravi Poznič in dodaja, da se mora vsak vprašati, ali je bil pri svojem daru velikodušen.
Konec citata, vir: https://www.24ur.com/novice/sloveni...tavljam-ogledalo-vsakemu-v-njegovi-vesti.html
... meni pa je zanimivo, kolikokrat neke "stare kulturne" zgradbe zagorijo ravno med "restavracijo" v EU ... no safety inspector present? (extra precautions?) ... pol pa še ona "hepi faca onega temnega Francoza" na oni sliki, ki jo je nekdo prej postal na tem forumu ... meni je zadeva "mutna" ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.