Boljše kot izplačilo vavčerja bi bilo izplačilo na TRR. Seveda za tiste ki bodo dali svoj del k preprečevanju epedemije.Cepljenje bo v sklopu šihta, oz. Ponoč v bolnišnicah itak delajo. Recmo temu dobra volja dohtarjev in spidbuda ta tiste ki se še niste cepili.
Čeprav se mi zdi da bi izplačilo vavčerja 2022 samo cepljenim bistveno pomagalo.
Smo ja. Eni ja, drugi ne in to ne samo kar se cepiva iče ampak glede ostalih ukrepov prav tako. In če bi vsi "dali" zgodaj in bolj kot ne naenkrat, bi bilo to zelo verjetno veliko bolj učinkovito. Tako da to "smo že dali" nekako ne pije vode.Svoj del k prepričevanju epidemije smo že dali. Žal očitno brez haska.
Zapret v hiše/stanovanja, samo to pomaga.
Seveda, da se ne bo nehalo, vsaj ne s takšnimi cepivi kot jih imamo v uporabi, bi pa bili v malce drugačni (beri boljši) situaciji, če bi se pred časom hitreje oz. bolj kot ne naenkrat in bolj množično precepili kot pa smo se.Kaj vam ni jasno.To se ne bo prenehalo,tudi ko bomo vsi 100 procentno precepljeni.To je svetovni projekt.Kriv je pa preskok virusa iz netopirja na človeka
Pazi...Seveda, da se ne bo nehalo, vsaj ne s takšnimi cepivi kot jih imamo v uporabi, bi pa bili v malce drugačni (beri boljši) situaciji, če bi se pred časom hitreje oz. bolj kot ne naenkrat in bolj množično precepili kot pa smo se.
Ja, sem zaznal, da cilja ne neke "višje" stvari ampak sem se odločil to zignorirat in sem bolj resno odgovoril na prvi del posta, ki pa se ga da resno jemat.Pazi...
On hoče povedati nekaj povsem drugega.
Svetovna zarota, novi red in podobno
Bon je čisto ok, če ne drugo se ga vsaj v slo ponuca...Boljše kot izplačilo vavčerja bi bilo izplačilo na TRR. Seveda za tiste ki bodo dali svoj del k preprečevanju epedemije.
Vem samo da to ni prišlo z netopirja.Mi je pa čudno da so cepivo za črne koze,ki so mnogo bolj smrtonosne,uspeli zvariti že mnogo let nazaj,50 in več,za to jim pa ne gre.Pazi...
On hoče povedati nekaj povsem drugega.
Svetovna zarota, novi red in podobno
Hudo ejga.Vem samo da to ni prišlo z netopirja.
Če bodo s 1.2.2022 uveljavili 270 dni veljavnosti cepljenja, to pomeni, da bo veljavnost takrat polno cepljenim prenehala konec oktobra. Sicer bi zakon veljal za nazaj in posegal v že pridobljene pravice. Če bi takrat prenehala veljavnost vsem cepljenim več kot 9m prej, bi bilo zrelo za ustavno presojo.Timeout je že določen. S 1.2. uveljavijo 270 dni veljavnost cepljenja. Torej bo že takoj po 1.2. mnogo ljudi izgubilo zeleni potni list. In potem vsak dan naprej več.