Sem že parkrat napisal na Alterju, NE, ne izgubijo EUA, ker ni izpolnjen pogoj dostopnosti cepiv (adequate, approved je že izpolnjen)johan_blond, glede na to, da je FDA včeraj odobrila Comirnaty, to pomeni, da ostala Covid cepiva, ki imajo le EUA, le-tega izgubijo?
...vaccines that we have, both the adenoviral vector technology and the mRNA, both genetic vaccines, based on gene therapy...
Nobeno cepivo se ni imelo dolgotrajne posledice...Odobreno je samo za uporabo med pandemijo, brez raziskav o dolgotrajnih posledicah , aja drugače pa je to študija ki jo je opravil sam pfizer..
Nobeno cepivo se ni imelo dolgotrajne posledice...
Seveda ne, ker je vsako cepivo prestalo konkretno testiranje in koliko let, preden je šlo v javno uporabo? Recimo cepivo za črne koze?Nobeno cepivo se ni imelo dolgotrajne posledice...
Nobeno cepivo se ni imelo dolgotrajne posledice...
Khm, poglej moja zadnja dva posta.Seveda ne, ker je vsako cepivo prestalo konkretno testiranje in koliko let, preden je šlo v javno uporabo? Recimo cepivo za črne koze?
In kaj je zate javna uporaba in na kom ali čem so testirali toliko let? Resno me zanima.Seveda ne, ker je vsako cepivo prestalo konkretno testiranje in koliko let, preden je šlo v javno uporabo? Recimo cepivo za črne koze?
Ta isti IJS, ki je ze prej povsem mimo ustrelil? Do petka je pa res jaka muda "napovedovati".Nova napoved IJS: rdeča faza že do konca tega tedna | 24ur.com
Institut Jožef Stefan (IJS), ki pripravlja modele razvoja epidemije, je objavil novo napoved. Po njihovih izračunih bo Slovenija rdečo fazo na evropskem semaforju ukrepov dosegla predvidoma v petek. Temnordečo fazo napovedujejo za sredino septembra.www.24ur.com
In kaj je zate javna uporaba in na kom ali čem so testirali toliko let? Resno me zanima.
Še zmer ne zastopim, sorry. Konkretno testiranje par 1000 ljudi? Kje piše koliko let, desetletij so testirali?How Do Vaccine Trials Work? | UPMC in Ireland
Have questions about how vaccine trials work? Want to learn more about how vaccines are created? Visit UPMC to learn more.www.upmc.ie