Zdej ali se te nič ne prime ali so te cepili z napačno stvar?... Tudi mene so dvakrat cepili.
Zdej ali se te nič ne prime ali so te cepili z napačno stvar?... Tudi mene so dvakrat cepili.
Na bukvo, tako kot tebe, me gotovo niso.Zdej ali se te nič ne prime ali so te cepili z napačno stvar?
Zato ker je tako PRAV!Je komu jasno zakaj prebolevnike klicejo se na drugo dozo?
Sedaj jih najbrž tudi čaka razpad sistema naročanja, ker je večina verjetno takšnih, da so že prijavljeni na vseh mogočih krajih, pa nikakor niso prišli na vrsto, pa so srečo poskusili še v tej nenaročeni opciji.Zato ker je tako PRAV!
"Izum" cepljenja prebolevnikov z eno dozo je spet zrasel v genialnih glavah naših "cepilnih strokovnjakov", da bi lahko čimveč slovenceljnov šlo na morje na Hrvaško. Ves ostali svet - razen naše najbližje okolice ne šmirgla teh poenostavitev.
Pa zadnje hrvaške odločitve o eni dozi nobenega smisla s strokovne strani, da ti omejijo dolžino bivanja v odvisnosti s katerim cepivom si bil cepljen enkrat.
Mimogrede: včeraj v Celju "pol Slovenije" na Pfizerju, tako da so porabili še današnje doze Moderne in danes nenaročeno cepljenje odpade. Cca 1.300 ljudi so cepili - pa naj mi še kdo reče, da se folk ne želi cepit! Sin je bil skoraj uro pred začetkom tam in je bil cca 400. v vrsti.
Če pol tega kar pravita Kocin in NIJZ drži, so evidence usklajene v Zvem in potem bi se morala naročila "pobrisat" - saj so jih dali v sistem.Sedaj jih najbrž tudi čaka razpad sistema naročanja, ker je večina verjetno takšnih, da so že prijavljeni na vseh mogočih krajih, pa nikakor niso prišli na vrsto, pa so srečo poskusili še v tej nenaročeni opciji.
V splošnem velja (seveda so lahko izjeme) po pričevanju konkretnih oseb, da je drugi odmerek AZ veliko bolj mil kot prvi, pri Pfizerju pa ravno obratno, pri drugem bolj odreagiraš kot po prvem.Sosed penzionist je dobil vabilo za drugo dozo Astra Zenica.
Pravi, da je odpovedal, ker je po prvi dozi bil en teden celi ispr3fukan, bolj kot bi imel korono.
V kateri kristalni kugli pa je izvedel, kako bi prebolel korono?en teden celi ispr3fukan, bolj kot bi imel korono.
Menda sam ve kako bi prebolel.V kateri kristalni kugli pa je izvedel, kako bi prebolel korono?
Menda sam ve kako bi prebolel.
Ti znaš boljše napovedati, ali mogoče Hojs.
Cez sest mescov ni blo nikol. Blo je prej 12 zdej pa 6 tednov.Ko so ga poklicali za drugi odmerek, je povedal da bi imel čez šest mesecev, kako je bilo povedano za AZ..
Ker so hoteli takoj, je odpovedal za vedno.
Pri prvem odmerku pfizerja...popolnoma nobenih stranskih učinkov.V splošnem velja (seveda so lahko izjeme) po pričevanju konkretnih oseb, da je drugi odmerek AZ veliko bolj mil kot prvi, pri Pfizerju pa ravno obratno, pri drugem bolj odreagiraš kot po prvem.
bi blo fajn da preberem preden stisnem objavi. Thx!Tednov
Iz iste, iz katere izvedo naši strokovnjaki, da če se cepljen, korono prebolevaš v blažji obliki, kot če nebi bil cepljen.V kateri kristalni kugli pa je izvedel, kako bi prebolel korono?