Sem ti postregel s ciframi s Sejšelov, pa si "spregledal", ker ti niso ustrezale.Kje so slovenski podatki o tem koliko okuzenih in hospitaliziranih, morda tudi mrtvih, je bilo tudi ze cepljenih?
Sem ti postregel s ciframi s Sejšelov, pa si "spregledal", ker ti niso ustrezale.Kje so slovenski podatki o tem koliko okuzenih in hospitaliziranih, morda tudi mrtvih, je bilo tudi ze cepljenih?
A podatki iz države, kjer je 60 procentna precepljenost niso zadost? Boš kak yt filmček privlekel na to temo?Kje so slovenski podatki o tem koliko okuzenih in hospitaliziranih, morda tudi mrtvih, je bilo tudi ze cepljenih?
Mogoče te bo namesto Sejšelov zanimal Washington, kjer imajo 50% precepljenost. Začeli so z reklamo, da naj ljudje snamejo maske, ugotovili pa, da so jih takoj dol vrgli tudi necepljeni, ki sedaj na polno zbolevajo in polnijo bolnice. Med necepljenimi je število okuženih in hospitaliziranih enako kot januarja, torej katastrofa. Med cepljenimi so cifre strmoglavile tako po okužbah, kot hospitalizaciji. Izračunali so, da ima necepljeni starejši od 65 let 11x večjo šanso bolnice od necepljenega. V starosti 45 do 64 pa kar 18x.Kje so slovenski podatki o tem koliko okuzenih in hospitaliziranih, morda tudi mrtvih, je bilo tudi ze cepljenih?
Sam išči dalje, imaš dovolj časa. Je pa lepo, ko ti cifre niso všeč, moraš pa hitro naprej do naslednje teorijce. Patetika.Kako je pa na Floridi in Texasu?
Teh podatkov ni.A podatki iz države, kjer je 60 procentna precepljenost niso zadost? Boš kak yt filmček privlekel na to temo?
Pa Washington, Colorado, kup drugih držav v Ameriki, kjer imaš preko 50% precepljenost, kup raziskav iz Anglije, itd., itd.Jih ni, ja, ker jih nočeš videt. Hint: Sejšeli.
Dej zapomi si no, kako to špila pri teh osebkih.Pa Washington, Colorado, kup drugih držav v Ameriki, kjer imaš preko 50% precepljenost, kup raziskav iz Anglije, itd., itd.
In zakaj bi Sejšelskim podatkom bolj verjeli kot pa Indijskim?Jih ni, ja, ker jih nočeš videt. Hint: Sejšeli.
Ker smo že ugotovili, da države, ki živijo v precejšnji meri od turizma izredno transparentno in pedantno beležijo realne številke in javno objavljajo podatke o stanju epidemije.In zakaj bi Sejšelskim podatkom bolj verjeli kot pa Indijskim?
Sem bolj ciljal na Zanzibar, ki jim je večja konkurenca kot Hrčki.Ne sodi drugih po Hrvački!