Za letos je naročenih 3 milijone. Te cifre, ki jih Kacin ven meče, so naročila za prihodnja leta.Koliko slišim imamo naročenih 6 mio doz. Če slehernega dojenčka cepimo imamo 2 mio doz viška. Samo kaj ko nam jih ne dobavijo, še to kar bi morali ne. Seveda je Ivan kriv... po levičarsko seveda.
Itak, problem je le, da se je Ivan odpovedoval dozam, ki bi lahko že februarja, marca, aprila, maj in junija bile pri nas. Ker je čakal na cenejšo AZ.Še vedno dovolj.
Domevam, da ce se ne bodo kmalu uporabila, bodo sle v kanto za smeti.KSZ: kaj se je zgodilo z najdenimi dozami AZ v Italiji?
To jim fotk na telefonu ziher nisi kazal, ker sicer bi bil že cepljen.Ne pa ni.
Poznam polno ljudi, ki bi se cepili, pa ne pridejo na vrsto, vkljucno z mojimi sodelavci. Jaz sem v vrsti in preko ZD-ja in preko firme. V obeh primerih sem/smo nekje na koncu.
No malo si jih ven spustilTo je grozno....šele 11 mesto na svetu.
Zakaj ni Srbije, Bahreina, Urugvaja, Turčije?
Jst nič....je pa jasno da smo NAD €U povprečjem.No malo si jih ven spustil
Jst nič....je pa jasno da smo NAD €U povprečjem.
Nč....najbolj da zalavfate bicikle okoli parlamenta....
“Three [of the five] patients had extensive pulmonary embolisms. One died and one also had a brain haemorrhage," Lareb said. “Another patient had extensive abdominal vein thrombosis. One patient developed a thrombosis of the arteries in the legs.”