Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Svoj čas, sem se vozil "delat" v bližnji kraj, ene 6 al 7km oddaljeno. Ob prometni konici sem se vozil 45min, normalno pa 15min. Pač ne gre, če ni AC, ker so naše ceste pretirano presiljene. Drugo je, če bi se vozil ponoči, tkarat je res par minut
No pa govora je bilo o tem ,da letos nebomo več avte napolnili do roba ko bomo šli proti morju, in za spremembo sem danes tankal v Umagu na Omv namesto v Seči.
živet tja pa ne bi šel! Če pa se lahko kaj prihrani pa je potrebno vedno zagrabit! A eni res imate toliko preveč denarja, da vam je za vsako stvar vseeno?
Glej ,če totim komunistom dam povprečno mesečno od plače 1300€ za prispevke pa če računam še DDV od tistega kaj mi ostane 260€ mislim da dobijo dovolj od mene.
In pol dajo ta moj prislužen denar kakšnim Strojanom..........
No jaz sem sam sebi delodajalec kar se prispevkov tiče, bruto pa dobim iz Tujine. In z cca 300 evri mesečno za Zdravstveno zavarovanje sem lahko skupaj z Brazilci pri zdravniku v vrsti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.