Cene goriv part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ma vš kak je jst sm se kr po gps-u peljal pa ko sm šel v Teising sm se skos obrobne vasice peljal, pa nikjer nism zasledil nekih drastičnih nihanj v ceni. Vežde berem forum čez in čez pa me jezi kok mamo lahka dražji bencin kot v avstiji samo nisem zasledil sploh na ala Agip in omv da bi cene kej nihale, se strinjam z tabo da na privatnih pumpah cene varirajo dnevno, samo pri večjih bencinskih servisih se pa ne bi smelo dogajat...ali pač?...poprav me če se motim..

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
nihajo, ker je pac kapitalizem. samo v sloveniji imamo kapitalizem s socializmom, sicer bi bili vi sploh ubogi...

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ta tvoj sestavek mi ne da nobenega praktičnega odgovora ali pa povoda za nadaljno diskusijo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
ma vš kak je jst sm se kr po gps-u peljal pa ko sm šel v Teising sm se skos obrobne vasice peljal, pa nikjer nism zasledil nekih drastičnih nihanj v ceni. Vežde berem forum čez in čez pa me jezi kok mamo lahka dražji bencin kot v avstiji samo nisem zasledil sploh na ala Agip in omv da bi cene kej nihale, se strinjam z tabo da na privatnih pumpah cene varirajo dnevno, samo pri večjih bencinskih servisih se pa ne bi smelo dogajat...ali pač?...poprav me če se motim..

Tam ko sem jaz opazil nihanja v 4 urah je bil Shell bencinska pa je bila pri hanovru. Je pa tak ko si ti napisal!

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
mejo pri Dravogradu.
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
a ste ze gdaj slisali, da smo zdej v evropski skupnosti kjer ni meja

Ute na meji še vedno stojijo, tako, da točno veš kdaj zapuščaš SLO in vstopaš v A, na cesti se tudi pozna, kdaj zapuščaš Balkan in vstopaš v evropo!
evil.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
To si razlagal tudi avstrijskemu policistu, ki te lansko poletje brez kontrole dokumentov ni spustil v državo?

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
a ste ze gdaj slisali, da smo zdej v evropski skupnosti kjer ni meja

"Meja je črta, ki ločuje, razmejuje države ali ozemlja"

Ukinjena je kontrola oseb ter predmetov, odpravila se je trošarinska kontrola ali carinske preiskave pregled oseb. Fizična meja med državama pa še vedno obstaja.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Prosil bi vas za eno uslugo! In sicer, enkrat sem na tem forumu, sicer nevem v kateri temi zasledil GRAF trošarin, kako so se gibale trošarine na gorivo čez obdobja. Prav tako bi potreboval tudi kakšne grafe za ostale produkte, kjer se zaračunavajo trošarine (tobak, alkohol...). Sem iskal po spletu pa ne najdem
frown-1.gif
HVALA!

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja popolnoma v tem stilu samo da je to graf gibanja cen goriva, jaz pa potrebujem graf gibanja trošarin! Torej po domače povedano da se lahko iz grafa razbere kako visoke so bile določenega leta/meseca trošarine. Zdaj so kolikor vem na najvišji točki v zgodovini... hvala

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.