Hm... Moram nekje poiskat in objavitsvojo statistiko iz lanskega leta, ko sem celo leto primerjal OMV 100 vs. Petrol 95. Poraba je bila pri 100 oktancu v povprečju cca 2 dl nižje (8,7 vs 8,5). Povprečno trije rezervoarji mesečno, vedno poln rezervoar, tankal sem odvisno kje se mi je lučka prižgala, vozim se pa itak bolj ali manj na isti relaciji...Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Kaj pa ima ta super plus? Male možice ki z mišicami potiskajo bate v motorju?
Ker nekako se je ugotovilo, da višji oktani pri večini avtomobilov pomenijo VIŠJO porabo. Torej, če v avto, ki mu je dovolj 95 oktanc, tankaš 100 oktanca, v principu ni nobene koristi, po večini je poraba celo višja.
Ogo
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
si mogoče špomislil, da bi bolje bilo zamenjati hondo in kupit kak avto
Mah ja, saj tudi meni tako hvaljeni P206 1.4 HDI niti relacijsko ni prišel pod 6.5 pa sem čisto normalno vozil...Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
si mogoče špomislil, da bi bolje bilo zamenjati hondo in kupit kak avto
No vsesplošnohvaljeni vw caddy od firme pa z mojo nogo tudi ne pride pod 8,5 l/100km 1,9TDI
No mogoče bi pa rabil kakšno močno dizel limozino
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No vsesplošnohvaljeni vw caddy od firme pa z mojo nogo tudi ne pride pod 8,5 l/100km 1,9TDI
Citat:
hrvaška 6.67 kune..in celo eurodizel
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Ali so posebni pogoji, da dosežeš kaj takšnega ali pa preprosto voziš kot
Tudi pri nas v firmi imamo Škodilak s katerim se dela, ni za govorit kako, pa ne vem če gre kdaj čez 7. Takih debilov, da bi z drugo vozili do konca 100km, pa vseeno nimamo...
Kar nekej
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kateri normalni človek bi se vozil po AC s caddijem 150 do 170 km/h?
ga ni.
torej, kaj si? debilen mongolot?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kateri normalni človek bi se vozil po AC s caddijem 150 do 170 km/h?
ga ni.
torej, kaj si? debilen mongolot?