Cene bencina pri ........

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.774
2.491
113
42
Pismo greste eni v skrajnosti. Zaposlitev v privatnem sektorju primerjaš z Auschwitzem.
Tako očitno to doživljajo :)

Je nekdo iz privat sektorja prisu nekam na občino delat, so verjetno vse one tetke sedele v krogu okol njega par dni in poslušale te grozne zgodbe. Ena mu je čaj skuhala, druga mu je prnesla sladoled... Kar govori, te poslušamo. Ja se sreča, da ti je ratalo pobegnit, kaj lahko človek naredi sočloveku...

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.228
11.569
113
Pa dobro...... fak tak zganjate kot bi blo konc sveta. Men gre bolj na živce vinjeta za to ******* cjazenje iz enega konca na drugega. Zame 10 hujši problem kot pa 2€ dizel......
Teknadommajster, ja, ker dizel te udar po žepu sam kadar svojo karjolo tankaš. Jak si mi ti stručko, jak. Da se nauš razpoču.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.475
789
113
tu in tam
IMG_20260915_135927.jpg

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.316
9.571
113
Tako očitno to doživljajo :)

Je nekdo iz privat sektorja prisu nekam na občino delat, so verjetno vse one tetke sedele v krogu okol njega par dni in poslušale te grozne zgodbe. Ena mu je čaj skuhala, druga mu je prnesla sladoled... Kar govori, te poslušamo. Ja se sreča, da ti je ratalo pobegnit, kaj lahko človek naredi sočloveku...

No, sedite otroci, vam bo stric Vadim povedal zgodbo o delu v JU.

Študentsko prakso sem delal v JU. Vsako polno uro je bila pavza 15min za čik in švoh kavo, je sodelavec kar po pisarnah pobiral, vključno z šefom. Včasih se je dabata zavlekla na celo uro do naslednje pavze. Po 30 min malice v menzi, je sledilo še 15-30min pavze. Moram pa priznati, da v zimskem času so te pavze bile krajše.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.475
789
113
tu in tam

Študentsko prakso sem delal v JU. Vsako polno uro je bila pavza 15min za čik in švoh kavo, je sodelavec kar po pisarnah pobiral, vključno z šefom. Včasih se je dabata zavlekla na celo uro do naslednje pavze. Po 30 min malice v menzi, je sledilo še 15-30min pavze. Moram pa priznati, da v zimskem času so te pavze bile krajše.
Verjamem, posebej, ce si bil na kaksni mini obcini, ki jih je kot toce..vsaka sv. Trojica ali pa Zgornji Kupleraj je svoja obcina, posebej vzhodno od Trojan je tega kolikor ces..
Ampak SDS bo to postimala...ups, raje ne, ker so zupani v teh mikro obcinah nasi...

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.316
9.571
113
Ne, nisem bil na občini ampak na uradu.

Lahko pa še povem kako se ureja papirje za karkoli več kot osebno. Še z debilom se več zmeniš kot z onimi tetami v zadnjih sobah. In potem kliči župana, da kaj se gre oni mongoloid, ker hočejo sosedu urediti dostop do njegove parcele preko sredine moje parcele. Pa ceprav ima regionalno cesto z omejitvijo 60 na meji.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.228
11.569
113
Ne, nisem bil na občini ampak na uradu.

Lahko pa še povem kako se ureja papirje za karkoli več kot osebno. Še z debilom se več zmeniš kot z onimi tetami v zadnjih sobah. In potem kliči župana, da kaj se gre oni mongoloid, ker hočejo sosedu urediti dostop do njegove parcele preko sredine moje parcele. Pa ceprav ima regionalno cesto z omejitvijo 60 na meji.
Ja, vem, delam z njimi v rokavičkah že 25 let, ampak to je samo en del javnega sektorja in verjetno si teh tet kak podjetnik ne želi v proizvodnji. Zato pa pravim, da Vođa gobezda pravljice.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.947
3.168
113

Podobno pri meni na občinskem podjetju. Do 11 sem bil z delom (računovodstvo, kompletni n00b) gotov do malice. Po 2 dneh sem dobil prijazno opozorilo, naj delam malo počasneje.
In ne, niti slučajno ni v celotnem JU tako. Ampak to nesnago je potrebno počistiti. Zdaj pa bo ona snežinkica zgoraj spet dobila meltdown

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.105
5.715
113
Še ena iz bolnic , če delamo vsi smo si napoti , najboljše je ko je polovoci kolektiva na dopustu in na bolniški , te nam čas vsaj mine!!!

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.795
4.917
113

Niste imeli ogrevane kadilnice?

• Haha
Reactions: Kamele0N