Cene bencina pri ........

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.098
5.712
113
Da glede na rast cene v zadnjem tednu , to ne bo prineslo znižanja cen ampak samo manjšo podražitev.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.098
5.712
113
Da se pohvalim.
Pot v službo in nazaj, danes 140 km za manj kot je vreden Petrol Janša kovanec.
Akcija velja do srede naslednji teden.

Screenshot_2026-09-17-16-11-53-640_si.efrend.charge.app-edit.jpg

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.523
7.395
113
Ustrezajo ljudstvu, ker se več nateče za socialo, vrtce, šole, zdravstvo, ...
Ta presežek gre za vojsko.

16.9 2026

Za obrambo po predlogu rebalansa proračuna ministrstva dodatnih skoraj 300 milijonov evrov​

Predlog rebalansa proračuna ministrstva za obrambo predvideva več kot 1,7 milijarde evrov, kar je 296 milijonov evrov več v primerjavi s sprejetim proračunom za letošnje leto. 277 milijonov bodo namenili Generalštabu Slovenske vojske.

• Všeč mi je
Reactions: tony

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
318
137
43
Ta presežek gre za vojsko.

16.9 2026

Za obrambo po predlogu rebalansa proračuna ministrstva dodatnih skoraj 300 milijonov evrov​

Predlog rebalansa proračuna ministrstva za obrambo predvideva več kot 1,7 milijarde evrov, kar je 296 milijonov evrov več v primerjavi s sprejetim proračunom za letošnje leto. 277 milijonov bodo namenili Generalštabu Slovenske vojske.
300 mio gre za nakup izraelskega orožja in predvsem vohunske opreme. Narod je treba nadzorovati, kam pa pridemo če bodo spet biciklirali. Ob protestu za Palestino so bili ves čas helikopterji v luftu in baje tudi kamere na strehah.

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
163
89
28
Ljubljana
Res imaš. "Delajo" po raznih agencijah in uradih. Čelavi je obljubil, da bo jih razredčil. Med ostalim sem ga tudi zato volil, čeprav se mi je malo roka tresla ko sem obkrožil.

Ampak ja, če to zalego daš v pravo službo, komunistične ideje kar naenkrat izpuhtijo in časa za kolesarit tudi zmanjka
Pa recimo, da imaš 100% prav. Na volitvah je obkrožilo "ta leve" 45% ljudi. Dajmo naši tapravi, teh 45% nekam "pospravit". Kam bi jih vi vrli "ta desni" pospravili? Praviš v pravo službo? Kaj je to, tista kjer piše "Arbeit macht frei"? Sem bil tam, stal v tisti groznici in dejansko jokal, ker to kar je homo sapiens sposoben narediti drugemu homo sapiensu ni sposobna nobena druga vrsta na planetu.
In ko boste tako "očistili" to prečudovito deželo, da bo spet "ta prava" , boste kako že nadomestili 45% prebivalstva? Ne vidim, da so v predelih, kjer je ljudstvo glasovalo za "ta desne", nataliteta drastično višja. Malo dvigujejo povprečje romski zaselki. No mogoče pa je to skriti adut "ta desnih". Na to pa nisem nikoli pomislil, da bi želeli "komuniste" zamenjati za rome.
Pa srečno.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in frodoo

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.857
4.910
113
Teb pa zemljepis glih ne gre. Azijska stran Rusije je od nekdaj poševna.
Pedalčkar saj je to bil včasih pod Kitajsko jurisdikcijao saj vladivostoku ne pravijo niti tam več Vladivostok ampak nazaj Hainsehwai... Rusija je tam načrtno sicer nekaj naseljevala Ruse, venda množično odhajajo....
Samo še mal, pa bo spet nazaj. Apetiti Kitajcev pa so precej večji, saj jih Sibirski konec močno zanima...

O teh apetitih pokrovk so razpravljali celo kmeri, ki so se resno spraševali če so pokrovke sploh pravi zavezniki.... Ampak sila muhe žre če je treba. Drugega kot bend over nimajo....

Pa še nekaj Kitajska ne pomaga vojaško Rusiji in tudi ni navdušena ker to počne S Koreja, ravno nasprotno besni so. Vendar energenti + rudnine za džabe tečejo in to zaenkrat vse kar šteje.

Kar je že je da Kitajci vplivajo nad ruskimi gospodarskimi odločitvami že s kupno močjo, brez prevzemanjem ozemlja. Sam kolaps Rusije bi pa težnje po ozemlju takoj zagrabili, čeprav so to rešili kao z mejnim dogovorom mensezdi da 2008.

Kitajce vseno to boli......
Če bi se Kitajci aktivno vključili v vojno, Ukrajine ne bi bilo več, v to sem prepričan. To bi bil pa čisto drug level.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.647
-1.615
63
300 mio gre za nakup izraelskega orožja in predvsem vohunske opreme. Narod je treba nadzorovati, kam pa pridemo če bodo spet biciklirali. Ob protestu za Palestino so bili ves čas helikopterji v luftu in baje tudi kamere na strehah.
Ah, kaj res, nismo pa imeli visokega obiska iz Izraela. Zanimivo, tudi ko je fuzbal so helikopterji in snemajo, pa se ne 3,14 zdiš!

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.557
3.258
113
Če se gre kdo skrajnost je to sledeča, citiram: "Čelavi je obljubil, da bo jih razredčil."

O kakšni zaposlitvi v privatnem sektorju govoriš? Hočeš reči, da je edina prava zaposlitev v privatnem sektorju. Potem to ni daleč od zgornje izjave...
Samo za tebe, še enkrat.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.925
6.945
113
sej ne razumeš napisanega........
brezveze...

Če en razbereš ravno toliko jim pomagajo da imajo status kakršnega imajo in to jim paše, če bi jim pomagale aktivno Ukrajine defacto ni več! EU se lahko samo še userje.

boš sedaj razumel, samo pokrovki to ni v interesu, mozgat do krvi jim je v interesu....
Kmeru sicer pokajo žile, vendar imajo od pokrovk jasno opozorilo če se dotaknejo jedrskega bo to za njih red line. Kmer nesposoben kot je z konvencionalnim orožjem ne pride nikamor. Še več Kitajci že imajo scenarij če Rusija razpade, verjetno težnja po ozemlju ne nazadnje so bile zaradi ozemlja z njimi v vojni. Je pa tam na tisti strani baje že vse poševno..... (ruska stran, da ne boš spet u prazno mlatil.)

Kitajska aktivno z orožjem zaenkrat ne pomaga, ker če bi se hec neha. Še vedno je za pokrovke pomembna neuravnotežena zunanjetrgovinska menjava z zda in EU.
Kakšen dokumentarec o Yakutsku pokaže marsikaj.