Še jaz sem se kislo smejal sam sebi.A uni s Teslami in se smejijo fosilcem?
Napovej dvig cene elektrike za 14 centov naslednji dan in boš videl koliko SC bo v trrnutku zasedenih. Ne bit preveč pamenten...Cakal na pumpi ko na kruh... Tesla SCji pa prazni. Kam smo prišli.
Ne boš verjel, cena na polnilnicah po celi Evropi je + - enaka, cca 41 centov za kW za "domače uporabnike" - se pravi z appom, ali podobnim.Napovej dvig cene elektrike za 14 centov naslednji dan in boš videl koliko SC bo v trrnutku zasedenih. Ne bit preveč pamenten...
Ja in?Ne boš verjel, cena na polnilnicah po celi Evropi je + - enaka, cca 41 centov za kW za "domače uporabnike" - se pravi z appom, ali podobnim.
Derivatov za domače pa ne znajo izenačiti z cenami po EvropiNe boš verjel, cena na polnilnicah po celi Evropi je + - enaka, cca 41 centov za kW za "domače uporabnike" - se pravi z appom, ali podobnim.
Ja in? Malo si zmenden ali kaj meni razlagaš?
Ja te kratkoročna demenca daje?Ja in? Malo si zmenden ali kaj meni razlagaš?
Še preberi moj post.
Sm ti že velikrat reku, da je tist kar v avto natankas se najmanjDirektno ne.
Posredno pa vsekakor, kaj misliš da sem čisto blond.
Je pa lepo videt zagovornike fosilcev, ki lahko 1000 km paljejo in sedijo na wc školjki, kako jim žile na vratu ven stopijo.
Upam, da kdo ne kupi električne kripe, ker pol bodo začeli še nas jebat z cestnina mi in pitaj boga kaj si bodo namisli še.
CLIO15 Pa da bom konkreten. Skurim cca 120 litrov nafte mesečno. Ta je šla gor za cca 50 EUR mesečno v zadnjih 7 letih. Futer za 5 ljudi, javni prevoz za mulce, komunalne storitve itd je šlo gor pa konkretno. Tko da ne preveč razmišljat od vratnih žil in ne orgazmiraj preveč na ceno nafte, kot si rekel, nisi blond.Sm ti že velikrat reku, da je tist kar v avto natankas se najmanj