Ena znanka v bližini pravi: "Apak ga pa še odnese po stopnicah v klet!"20€ je že vreča 10kg? Fak, še 10€ je drago.
A si sebi kaj všeč, ko take "brihtne" stresaš?Tega gato še ni jemal. On lahko povzema samo PR gradivo šefa. So pa hecne te levičarske solze, najprej laganje kako so kmetje protestirali zaradi cen nafte pod golobom, sedaj pa jok, ker kmetje ne protestirajo zaradi cen nafte bojda zaradi janeza. Huda jeba, ko moraš živeti v tako omejenem svetu.
Gato, daj vprašaj šefa ali bo še kaj dež, ker moram posejati 15 ha trave in detelje, sedaj pa čez okno gledam kako pada nenapovedan dež, njive pa še prazne. Lahko se tudi zlažeš ali odgovoriš z GPT proizvodom, da ti ne bo treba misliti.
Torej ga pač ne kupiš. Je že predvidel, da bi zaradi dostave na polico v stanovanju lahko dobil še par eur zraven. Če ne bo, bo drugič prišel z nižjo ceno ali pa sploh ne bo prišel.Super napisano! Samo ene stvari pa res ne razumem, v trgovinah je krompir res poceni, a o kvaliteti ne bi. Sedaj so pa okoliški kmetje začeli voziti krompir po ulicah. Je domač je dober ampak cena je pa nenormalna vsaj za mene. Cena kg krompirja 2 evra je preveč.
Moram reči da v naši ulici proda eno vreč(k)o 10 kg pa še to če je ravno penzija!
Hudo stari ej, očitno imava več skupnega kot bi si morda mislil na prvi pogled - tudi jaz imam namreč tako službo, da lahko vmes škilim na Alter pa se jedrska elektrarna zaradi tega ne bo ustavila!Jaz imam tako službo, da lahko v bistvu vmes škilim na alter, pa se jedrska elektrarna zaradi tega ne bo ustavila

Lej, če zadevo obvladaš jo pač obvladaš, ni kaj..Hudo stari ej, očitno imava več skupnega kot bi si morda mislil na prvi pogled - tudi jaz imam namreč tako službo, da lahko vmes škilim na Alter pa se jedrska elektrarna zaradi tega ne bo ustavila!V bistvu imam celo tako službo, da lahko med službo škilim na Alter pa zaradi tega 100% ne bo nič narobe z izstrelitvijo Nancy Grace Roman teleskopa!
![]()
A macki pa psi tudi besno tipkajo po telefonu ko preckajo cesto pred danielovim traktorjem? Al zakaj nic ne pogledajo ce je kdo na cestiLej, če zadevo obvladaš jo pač obvladaš, ni kaj..
Ne pa kot Dani, ki med vožnjo traktorja besno tipka po telefonu in so posledično zato v Zgornjih in Spodnjih Fokovcih brez mačk in psov, ker jih je vse zgazil...
GPS vse reši. Za vas raketne znanstvenike.Lej, če zadevo obvladaš jo pač obvladaš, ni kaj..
Ne pa kot Dani, ki med vožnjo traktorja besno tipka po telefonu in so posledično zato v Zgornjih in Spodnjih Fokovcih brez mačk in psov, ker jih je vse zgazil...
Pomurci še nimajo tako pametnih psov in mačkov kot vi tamle v hribih, ki se zmeraj prepričajo, če lahko varno prečkajo cesto...čeprav mi je zadnjič eden tam pri Gabrovki letel čez cesto brez ustavljanja..gotovo je bil uvožen oz kakšen migrant..A macki pa psi tudi besno tipkajo po telefonu ko preckajo cesto pred danielovim traktorjem? Al zakaj nic ne pogledajo ce je kdo na cesti

Če je ostal živ je imel vključen avtopilot!Pomurci še nimajo tako pametnih psov in mačkov kot vi tamle v hribih, ki se zmeraj prepričajo, če lahko varno prečkajo cesto...čeprav mi je zadnjič eden tam pri Gabrovki letel čez cesto brez ustavljanja..gotovo je bil uvožen oz kakšen migrant..![]()
Jp, nekateri uporabljamo svoje možgane, tisti brez pa pomagala..GPS vse reši. Za vas raketne znanstvenike.
Ni ravno videti. Zaenkrat še zmeraj izgleda, da drugi mislijo namesto vas. Verjetno pomanjkanje pozornosti v RL. Ampak to je razumljivo ob tem kakšne bedarije producirate.Jp, nekateri uporabljamo svoje možgane, tisti brez pa pomagala..
Malo potrpljenja no, vpogleda v golobji superračunalnik za napovedovanje vremena ne dobiš v tako kratkem času. Poleg tega pa je lahko za dodatno problematiko pri pridobivanju podatkov zaslužen še kak kozmičen dež, ki lahko - prosto po svobodnjakih - prav hitro onemogoči moderno tehnologijo.Kaj zdaj gato, bo dež al ne?