Pa naredite registracijo in se čudite
Očitno imaš predobro mišljenje o sebi, pa slabo o drugih, ki jih niti ne poznaš.Od teh subvencij bi najprej crknil ti, nato še jaz in za nama eu industrija. Vem, da pojma nimaš kaj sem želel povedati ampak to je razumljivo, ker ti pač ni jasno, da zaradi tega ti plačuješ manj v trgovini. JBG.
Na to ti lahko napišem samo "Bratje podajmo si roke". Je pa res, da se ti tega v svoji ukalupljenosti niti ne zavedaš. Že večkrat sem napisal, da sem takoj za to, da se ukinejo vse subvencije. Seveda ob pogoju, da se ukinejo tudi vse službe, ki skrbijo za razdelitev le teh, pogoji pridelave globalno se izenačijo, potem se pa gremo. Posledice bo v vsakem primeru najprej trpela nemška industrija, ki bo zraven poloma pri avtomobilih doživela še polom pri strojih. Kako se bo to prelivalo v Slovenijo pa je bolj ali manj jasno. Srečno pri tvojih željah.Očitno imaš predobro mišljenje o sebi, pa slabo o drugih, ki jih niti ne poznaš.
Pa verjem, da lažje preživim s tem kar imam, kot ti.
Vse je mogoče. Še malo pa bova v matrici...Mogoče si pa ukalupljen ti, pa se tega ne zavedaš? Čeprav nisem prepričan.
Smo imeli trošarine na minimumu? Samo to mi odgovori.A res? pred pol leta smo poslušali čisto drugačno muziko, ki ste jo lajnali ob vsaki spremembi cen..
Janša v Hormuski ozini ze torperdira iranske jurisne colne iz Black cube podmornice.Kak je zdaj koalicija? Ste bili precej glasni v opoziciji glede cen goriv. Zdaj se je, pa malo obrnilo, ne?
Kak je zdaj koalicija? Ste bili precej glasni v opoziciji glede cen goriv. Zdaj se je, pa malo obrnilo, ne?

Fajn se imaš-nonstop trolanje po forumu, razen takrat, ko si na morju in ne moreš zaradi drugih vzrokov (baba, mulci, ni Wifi-ja, stara mama ipd)..pol pa vpijete čez "levičarje "ipd..Evo ga, sedaj vemo kje so naši dežurni troli dobili "preverjene" informacije. Direkt iz kletne centrale svobode, kjer tim "strokovnjakov" preverja vse informacije za lansiranje v javnost.
V EU je treba javiti, da je janez kriv, da si ukrajinci in rusi sesuvajo rafinerije in da ni nekega izvoza čez hormuško ožino.
Da bo še uršula vedela kdo je kriv.
Napadali s produciranjem laži, ko so trošarine na najnižji možni ravni?Ne vem kdo te je najel za zagovornika piarovca trenutne vlade. Če si bil takrat tiho, ko so prejšnjo vlado napadali, ne bi bilo nič narobe, oziroma bi bilo pametno, če bi bil še sedaj.