Ker?Bomo vidl... To, da se dizlije polahko sprav s cest je ena boljsih novic. Koncno.
Yes. Samo pol bo treba nadomestit TDI v Škodi z nečim hibridnim ki bo dostopno pobenaki ceni in bo šibal.Zato, ker je dizla na svetu premalo, bencina »preveč«. Razmerja med plinskim oljem in bencinom kaj dosti ne moreš spreminjat v rafinerijah. Če želi Evropa čimbolj zmanjšati uvoz surove nafte, potem je potrebno poskrbeti, da bo vsak sodček kar največ uporabljen. Težka mehanizacija, predvsem pa kmetijstvo na bencin ne gresta. Avtomobili na bencin pa ne zažirajo goriva za te .
Lažje je Darjanu zapovedat filter za cigarete, z DPF filtrom in Adblue_om,, kot spreminjat avtomobilsko industriju. Da bo lokalno dihal sveži zrak.Da darjanče skozi filter čika, ki ga vleče med tretjim zastonj filanjem baterije, ne potegne kakega dizelskega pm2,5 delca. Njegove gume in zavorni prah niso vključeni, ker so nadvse ekološki in v pljučih in srcu ne delajo škode.
Tole hitro postane izbira nekoga, ki ne sme kaditi, bi pa užival nikotinČe ne bo na koko prešaltal.
Sem jo peljal na testni vožnji. 1.5 TSI mhev. Tišji od TDI. Potem pa naročil Superba z enako motorizacijo po testni vožnji s TDI 4x4. Pije pa mhev slab liter več.Yes. Samo pol bo treba nadomestit TDI v Škodi z nečim hibridnim ki bo dostopno pobenaki ceni in bo šibal.
Ker?
Včeraj tako https://alter.si/tema/cene-bencina-pri.2102619/page-337#post-3792146
Potem pa kupuješ avto z dizel motorjem.
A ni dizla premalo ?
Če bi bil »žleht«, bi te povprašal po funkcionalni pismenosti in bralnem razumevanju.Včeraj tako https://alter.si/tema/cene-bencina-pri.2102619/page-337#post-3792146
Potem pa kupuješ avto z dizel motorjem.
A ni dizla premalo ?
Jaz nič ne kupujem. Sploh pa ne dizla. Sem za Miklavža, po petih mesecih čakanja od naročila, kupil bencinarja.
Bom pa šel na črpalko, ker je tank že na zadnji četrtini. Hvala za opozorilo.![]()
Kje ti spiš, da te en okol tinte ne pršvasa? Kje si od mene slišal kaj od zgoraj nastetega?Kaj cem ti razlagat, ker je blo ze vse napisano. Pravis se glup, ko ti pase, ok pa bodi glup, idk. Vazn, da se zacelo dogajat, jokal boste pa tko al tko vedno za vse, kar ni po "vase", ki je itak edino pravilno brez pardona. Vsi drugi so pa glipi, verniki... Genialci kozolcarski, kje spite res.
Doma, kje pa... lahko prides pa probas, junacina. Na vprasanje se lahko pa samo nasmehnem, spomin ocitno kot pri zlati ribci

Juhu blaginja na vidiku..Jutri se obetajo močne podražitve goriv. Nafilajte.