Ker je dolar padel. Naj v rublju objavijo, če upajo.
Tam bi šele graf poskočil.Saj ne trgujemo v rublih![]()
Pa še paziti moraš, ker na isti bencinski so različne pumpe in ročke. Včasih imajo reguliranega le na enem točilnem mestu. Greš tja kjer so domačini in je največja gužva![]()
Od "torka do torka", en torek vmes se spusti ker se cene menjajo na 14 dni.Enak sistem regulacije kot pri nas (od torka do torka), edino da velja tudi na AC. Se pravi enako, kot smo vcasih imeli mi.
Imajo pa res mnozicno izbiro goriv,, v osnovi podobno kot pri nas, ampak pri njih sta (lahko) regulirana 95 bencin in dizel v manjsini. Zato moras biti previden. Sploh pri bencinu, ker imas na nekaterih crpalkah na voljo dva 95 oktanca: navadnega po regulirani ceni in ta boljsega po visji ceni. Tudi dizel hitro natocis "ta boljsi", pr nas se moras kar malo potruditi, da ga najdes.
Je vseeno hitrejeJa samo potem cakas in cakas (guzva). Kaj je drugace kot da bi strom cukal? Ok, mal prcam![]()
Ja samo potem cakas in cakas (guzva). Kaj je drugace kot da bi strom cukal? Ok, mal prcam![]()
NE bodo šle več dol ker se brent nafte že draži pa dolar je tudi že začel pridobivati napram evru. Vsaj včeraj je bilo tako, danes moram pa še pogledati....A pa mislite, da bodo cene goriv še šle dol, ali ne?
Zakaj pa 10k, imas tudi avte za 100€, ostane 9.900€ za tankanje in onesnazevanje okolja
Ok, jasno. Samo kater avto te pride 10? Nov ne...Jah, avto me pride 10k€, pa še vedno z enim tankom naredim 800km. Za EV bi dal pa 40k€ in 2x polnil. Kolikor ga jaz rabim, je to metanje denarja skozi okno.
Ok, jasno. Samo kater avto te pride 10? Nov ne...
Drgac pa, 2x, 3x sploh ni panike, ker unih 15 minut mi prav dene. Je pa res, da se mi vec ne mudi. Ko sm glavo spucal je bla zmaga. Tud nimam presinga kot nekateri, ki delajo po jurja na dan, vse tajming na minuto. Nimam, niti ne zelim. Ker to je muka...