Če bo naša perla od vlade dvignila trošarine v tem času, potem jim res ni več pomoči. Namesto, da bi narodu pomagali, da bi se vsaj s kurilcem založil, ga bodo najbrž podražili.
A si ti pozabil, da smo si ravno 3 milijarde sposodili ... je treba začeti vračat v obliki davkov.Če bo naša perla od vlade dvignila trošarine v tem času, potem jim res ni več pomoči. Namesto, da bi narodu pomagali, da bi se vsaj s kurilcem založil, ga bodo najbrž podražili.
si to govoril tudi zadnjih nekaj let? aja takrat se ni smeloČe bo naša perla od vlade dvignila trošarine v tem času, potem jim res ni več pomoči. Namesto, da bi narodu pomagali, da bi se vsaj s kurilcem založil, ga bodo najbrž podražili.
kaj zdej banda, gremo tankat še danes ali ne?Naša vlada je itak čisti fail že od osamosvojitve naprej. Zdaj v tej situaciji se širokoustijo, da bodo pomagal, pa nevemkaj vse plačeval, pa dodatki, olajšave....da bi pa rekli, evo zdejle dajemo še magari enkratno priliko, da se za naslednjo zimo pripravite, je pa očitno pretežko.
Vem pa, da bo šel ddv gor, pa trošarine, pa še kej novega se bodo spomnili.
Nič ne cvilim in mi je tudi vseeno za ceno. Če sem prej kurilca plačeval po evro, ga bom pa še zdaj po malo manj.ne razumem kaj cviliš razmere so pripeljale v smer da so trenutno goriva daleč najcenejša... ti bi rad da te pridejo še pred vrata prosit al kaj...
Tudi jaz razmišljam, imam ravno prazno. Tole skrivanje cen je skrajno sumljivo. Something's up.kaj zdej banda, gremo tankat še danes ali ne?
Pejt, pa sam do polovice natankajTudi jaz razmišljam, imam ravno prazno. Tole skrivanje cen je skrajno sumljivo. Something's up.
Da ne boš čez 14 dni tulil. Sedaj imaš možnost kupiti.Nič ne cvilim in mi je tudi vseeno za ceno. Če sem prej kurilca plačeval po evro, ga bom pa še zdaj po malo manj.
Si moral res tako zgodaj vstat, da si mi to povedal?Da ne boš čez 14 dni tulil. Sedaj imaš možnost kupiti.