Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
To kar jaz gledam večinoma je podatek, se pa kako minuto po aktivaciji app updejta in do takrat kaže črtice. Imaš pa v nastavitvah možnost nastavit dizel ali bencin in potem ti po defoltu to kaže.
Na to app lahko tudi sam javljaš podatke, tako da ni odvisna od dobre volje črpalkarjev.
Res da nisem bil do sedaj pozoren nato (včeraj sem nekaj spremljal cene ob ac in sem imel ceno v glavi), ampak tale o dveh decimalkah je pa skoraj gotovo iz trte zvita. Tega v 25letih kar sem redno na črpalkah nisem opazil (Ajd 10 let kar imamo evro).
Včeraj je bil prvi januar in ne 1 april
Tudi na omv je na računu cena napisana v treh decimalkah.
Pomoje, da tu ni samo problem OMV. Sem isto sam danes opazil doma, ko sem vpisoval v poraba.com, da je nekje ena 1,180€, drugje pa 1,178€. Zgleda je vlada za novo leto potihoma minimalno dvignila cene goriv.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.