Sta kr enakovredna v bulšitanju.In kdor je iz višje instance vodeni trol je vodeni trol. Takle mamo.
Si podamo roke ali še zmeraj nisi našel whatabout ogledala?Sta kr enakovredna v bulšitanju.
Če se oni svetovni bumbarji, ki čutijo neizmerno potrebo po uničevanju starega železja in življenj ne bojo kmalu zmenili bo tole slej ko prej trčilo tudi ob 3 eur. Če bo seveda sploh dobavljivo.Je že kdo tankal po novi ceni?
Si ga inštaliram v trenutku, ko mi prilimaš en sam whataboutizem z moje strani, zmenjen!!?Si podamo roke ali še zmeraj nisi našel whatabout ogledala?
noben še ni tolk drzn, To je zdaj magična cena baje. jutri bom. Za 50€, da probam, če bo primlo.Je že kdo tankal po novi ceni?
In kaj boš s tem podatkom?Je že kdo tankal po novi ceni?
Spet si narobe razumel ampak ok, pustimo.Si ga inštaliram v trenutku, ko mi prilimaš en sam whataboutizem z moje strani, zmenjen!!?
Da naredi story ob tako pomembem doživetju!!In kaj boš s tem podatkom?
Sem ti že rekel, da je tist kar gre v tank še najmanj, pa se nekak ne daš motit. verjetno bo pa tvoj šef to tvojo nafto enmu zaračunal, al kako je s tem?Zakaj.
Če pa je dizel đaba na službeno kartico, pa še boniteta je manjša, ker imam eno leto starejši avto spet ( win/win)
Posrani, ti si ali plačan ali obseden ali pa preprosto fukjen.
Cena dizla prvič presegla dva evra za liter
Najvišje dovoljene cene naftnih derivatov so se znova zvišale. Liter 95-oktanskega bencina se je podražil za dva centa na 1,748 evra na liter. Dizel se je podražil za 2,1 centa na 2,012 evra za liter, kurilno olje za 3,3 centa na 1,635 evra.